• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Υπερήφανοι!
Γι' αυτά που πετύχαμε φέτος
Νέα 14/11/2016 - 15:28

Ο Cal Crutchlow, παρά την πτώση του την Κυριακή στον τελευταίο αγώνα, τονίζει ότι η φετινή σεζόν - με τα τέσσερα βάθρα και τις δυο νίκες - είναι θετική για τον ίδιο και την LCR.

 

Ο Βρετανός, που διάλεξε και αυτός - όπως ο Marquez - το σκληρό μπροστινό ελαστικό της Michelin, επισήμανε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα του, μπορούν να θυμούνται με περηφάνια τη χρονιά που φεύγει.

 

«Είχαμε τέσσερα βάθρα και δυο νίκες και αυτό είναι πολύ θετικό, καθώς άλλοι εργοστασιακοί είχαν μόνο μια νίκη. Επίσης οι άλλοι δορυφορικοί δεν ήταν στις μάχες με τους πρώτους».

 

«Είναι ωραίο να ξέρεις ότι είσαι ανταγωνιστικός. Στόχος μου ήταν να νικήσω τον Dovi και αν δεν είχα τόσο άσχημη εκκίνηση στη σεζόν, θα τα είχα καταφέρει».

 

«Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι όμως για το τι πετύχαμε στους αγώνες... ήμασταν γρήγοροι και ανταγωνιστικοί».

 

Για τον αγώνα της Κυριακής είπε: «Δεν μπορούσα να πιέσω. Επέλεξα το σκληρό ελαστικό μπροστά και ήταν καταστροφή. Τελικά βρήκα ρυθμό αλλά έκανα λάθη, δεν μπορούσα να φρενάρω, έχανα και σε επιτάχυνση».

 

«Έκανα και το λάθος στην τελευταία στροφή... πίεσα το μπροστινό πολύ. Η ίδια ιστορία πάντα, όπως και πέρυσι. Προσπαθούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος στην επιτάχυνση φρενάροντας δυνατά».

 

«Πότε έχετε ξαναδεί τον Dani να πέφτει δυο φορές σε ένα Σ/Κ; Δεν μπορώ να κάνω τίποτα για την ώρα. Δεν ήθελα να τελειώσω έτσι τη χρονιά, αλλά είμαι υπερήφανος για τη σεζόν που κάναμε και για την ομάδα μου».

Επόμενο άρθρο »

Η Τελετή λήξης του MotoGP!

« Προηγούμενο άρθρο

Μήνυση κατά του Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα