• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
De Angelis: Εκτός SBK-Motul;
Ψάχνει με την ομάδα για χορηγούς
Νέα 01/12/2016 - 12:00

Ο Alex de Angelis κατάφερε να επανέλθει στη δράση μετά από ένα τρομακτικό ατύχημα που είχε στο Motegi πέρυσι, όταν αγωνιζόταν στο MotoGP, έχοντας περάσει και αρκετές ημέρες στην εντατική.

 

Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στα SBK-Motul με την IodaRacing και το πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, κατορθώνοντας στην πορεία να ανέβει και μια φορά στο βάθρο, στο δεύτερο αγώνα του Lausitzring.

 

Παρά ταύτα το μέλλον του στα SBK-Motul για το 2017 είναι αβέβαιο: «Για την ώρα είμαστε στο περίμενε. Τόσο εγώ, όσο και ο Giampiero (σ.σ. ο ιδιοκτήτης της ομάδας) ψάχνουμε για budget».

 

«Θέλουμε να συνεχίσουμε με την Aprilia και μετά από χρόνια με διαφορετικές μοτοσυκλέτες, θέλουμε τη σταθερότητα. Θα χρειαστεί χρόνος για να ετοιμαστεί η μοτοσυκλέτα και καλό θα ήταν να τα έχουμε ξεκαθαρίσει όλα ως τα Χριστούγεννα».

 

«Υπάρχει και ο κίνδυνος να χάσω τους ανθρώπους της ομάδας μου. Όλοι θέλουν να συνεχίσουμε μαζί μου, αλλά πρέπει και αυτοί να ζυγίσουν την κατάσταση και καθώς περνά ο χρόνος μπορεί να βρουν κάτι άλλο».

 

«Δεν θέλω να είμαι ούτε αισιόδοξος, ούτε απαισιόδοξος. Θα δουλέψω ως το τέλος, ετοιμάζω εναλλακτικά πλάνα. Στόχος μου είναι να μείνω στα SBK, αλλά αν δεν τα καταφέρω θα κοιτάξω την καλύτερη επιλογή».

 

«Δεν είμαι όμως ήρεμος. Ξέρω ότι ο χρόνος περνάει και φτάσαμε στον Δεκέμβριο. Αν δεν μας βγει αυτή η επιλογή, θα είναι δύσκολο να βρούμε κάτι άλλο στα SBK κι έτσι θα πρέπει να σκεφτώ άλλα Πρωταθλήματα».

 

«Δεν έχω καμμία διάθεση να παρατήσω τους αγώνες! Μ’ αρέσει η ατμόσφαιρα εδώ. Υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές, όλοι είναι επαγγελματίες όμως δυστυχώς δεν έχουμε τα χρήματα για δοκιμές κι εξέλιξη της μοτοσυκλέτας».

 

«Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που είμαι απογοητευμένος. Έρχονται νέα πράγματα, νέα ελαστικά που πρέπει να προσαρμόσουμε στη μοτοσυκλέτα κι αυτή είναι ίδια. Δεν μπορούμε να κάνουμε ό,τι πρέπει λόγω budget».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Ferrari και Ducati;

« Προηγούμενο άρθρο

Διπλή επέμβαση για Davies

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα