• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αλλαγών συνέχεια για Dani
Το παλεύει ο Ισπανός άσος!
Νέα 02/12/2016 - 12:30

Μια ακόμη δύσκολη σεζόν έφτασε στο τέλος της για τον Dani Pedrosa, με τον Ισπανό πάντως να μην απογοητεύεται και να συνεχίζει να ψάχνει τη «χρυσή φόρμουλα».

 

Οι αλλαγές το τελευταίο διάστημα είναι συνεχείς και σημαντικές για τον Dani, ο οποίος προσπαθεί να βρει το ιδανικό στήσιμο της ομάδας του, που θα τον οδηγήσει σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

 

Η πρώτη σημαντική αλλαγή για τον Ισπανό ήρθε στα τέλη του 2013, όταν αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση του με τον Alberto Puig, τον επί σειρά ετών μάνατζέρ του.

 

Το δεύτερο «χτύπημα» ήρθε ένα χρόνο αργότερα, όταν αποφάσισε να αλλάξει τον επί σειρά ετών αρχιμηχανικό του, τον Mike Leitner, Team Manager τώρα της KTM στη μεγάλη κατηγορία.

 

Στην πορεία έφυγαν κι αρκετοί άλλοι από τους ανθρώπους που είχε γύρω του, σε σημείο που ο Pol Espargaro να λέει: «Έχουμε ουσιαστικά μαζί μας την πρώην ομάδα του Dani».

 

Μόλις πριν από μερικές εβδομάδες έφυγε και ο τηλεμετρίστας του Pedrosa, ο Daniel Petzold, ο οποίος αποφάσισε να αποσυρθεί.

 

Από τη νέα σεζόν μάλιστα, ο Dani Pedrosa θα αλλάξει και τον νυν αρχιμηχανικό του, τον Ramon Aurin που πήρε τη θέση του Mike Leitner.

 

Ο Aurin θα είναι ο νέος αρχιμηχανικός του Jack Miller, ενώ για το 2017 ο Ισπανός αναβάτης της Honda θα έχει δίπλα του τον Giacomo Guidotti που αφήνει την Pramac και τον Scott Redding.

 

Η τελευταία μεγάλη αλλαγή όμως, έγινε γνωστή πριν από μερικές ώρες. Τον Dani Pedrosa αναλαμβάνει μια μεγάλη Αμερικάνικη εταιρεία που έχει αναλάβει το management πολλών αθλητών.

 

Το όνομά της είναι Wasserman και εδρεύει στο Los Angeles. 

Επόμενο άρθρο »

Ο «πόλεμος» των Ημερολογίων!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο PJ Jacobsen στην Supersport

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα