• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
To ΠΠΤ2017 σε νέα εποχή
Η 2Δ αναλαμβάνει την προσέλκυση χορηγών
Νέα 02/12/2016 - 18:52

 

Η Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. (Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας) παρουσίασε σήμερα σε μια ωραία εκδήλωση στην Αίγλη Ζαππείου, τη νέα εποχή για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Στέλιος Κορέλης, “το ΠΠΤ είναι η κορωνίδα των Ελληνικών Αγώνων Μοτοσυκλέτας και από το 2017 μπαίνει σε μια νέα πιο επαγγελματική εποχή, καθώς οι απαιτήσεις οργανωτών, ομάδων και οδηγών είναι αυξημένες”, έτσι το ΔΣ αποφάσισε τη συνεργασία με μια εταιρία που έχει εμπειρία στο χώρο των αγωνιστικών οργανώσεων και της προβολής τους, την 2 Δέλτα και το τμήμα της που ασχολείται με την εκμετάλλευση διαφημιστικού χώρου εκδηλώσεων.

Στόχος είναι η δημιουργία του κατάλληλου «σκηνικού» για την ανάπτυξη του ΠΠΤ και τη δημιουργία ενός θελκτικού «προϊόντος», ώστε η διαφημιστική παρουσία των χορηγών να είναι αποδοτική και να δίνει πίσω περισσότερα και ποιοτικότερα χαρακτηριστικά παρά ποτέ!

“Χρειάζεται βέβαια δουλειά, υπομονή και επιμονή και αυτό θα γίνει το 2017 ώστε τα δύο επόμενα χρόνια να είναι όλα ακόμη καλύτερα!”, είπε ο Δημήτρης Διατσίδης από την πλευρά της 2 Δ.

H προβολή του ΠΠΤ θα είναι η καλύτερη δυνατή που έχει γίνει στην Ελλάδα, με website με την ονομασία www.ppt.gr, σελίδας Facebook “ΠΠΤ” και με You Τube channel “PPT”

Θα εκδίδεται Δελτίο Τύπου πριν και μετά από κάθε Αγώνα, το οποίο θα αποστέλλεται σε όλους τους δημοσιογράφους και τα μέσα που καλύπτουν τη μοτοσυκλέτα.

Παράλληλα θα παράγεται Video με τα κυριότερα στιγμιότυπα κάθε Αγώνα, το οποίο πέρα από την ανάρτησή του στο website του Πρωταθλήματος, θα προσφέρεται σε όλα τα μέσα που προβάλλουν το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

 

Εκ μέρους της Επιτροπής Ταχύτητας ο Γιάννης Τζωρτζόπουλος μίλησε για το πρόγραμμα του 2017 που περιλαμβάνει 6 Αγώνες:

2 Απριλίου – Μέγαρα,

30 Απριλίου – Τρίπολη,

28 Μαΐου – Σέρρες,

18 Ιουνίου – Μέγαρα,

17 Σεπτεμβρίου – Σέρρες,

15 Οκτωβρίου – Μέγαρα.

 

Οι κατηγορίες είναι – με τη σειρά διεξαγωγής των Αγώνων:

 

ΝΕΟΙ

ΟΡΕΝ

RACING-SS300

SS (Supersport)

SBK (Superbike)

 

Ένα από τα πιο θετικά της συζήτησης είναι ότι οι εκπρόσωποι των μέσων που βρέθηκαν, ο Θάνος Φελούκας & Γιώργος Κριμπένης από το ΜΟΤΟ, ο Δημήτρης Παπανδρέου από το Motosport, o Τάκης Μανιάτης από το BIKEIT, ο Γιώργος Φιωτάκης από το Bikerspirit, o Γιώργος Βαρίνος από το Gazzetta, o Γιάννος Κατσίμπαρος από τo moto & bike TV και φυσικά το website μας, συμφώνησαν στο να βοηθήσουν επικοινωνιακά την προσπάθεια. Οι εκπρόσωποι των εταιριών που βρέθηκαν στην εκδήλωση είδαν με καλό μάτι τη νέα αυτή εποχή και όλα δείχνουν ότι το ΠΠΤ2017 θα είναι μια καλή χρονιά που θα βάλει τις βάσεις για καλύτερες μέρες στους Ελληνικούς Αγώνες!

 

Επόμενο άρθρο »

O Rossi κοντά στη νίκη στο Monza Rally

« Προηγούμενο άρθρο

VDM: Ένας και μόνο στόχος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα