• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μαζί Alonso και Marquez!
Οδήγησαν παρέα στην Honda Thanks Day
Νέα 05/12/2016 - 10:41

Ο αστέρας της F1 Fernando Alonso, οδήγησε μαζί με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Marc Marquez στην ετήσια «Ημέρα Ευχαριστιών» της Honda στο Motegi.

 

Η Honda Thanks Day μαζεύει όλα τα αστέρια της Honda από διάφορα αγωνίσματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με πρωταγωνιστές τους οδηγούς του MotoGP και της F1.

 

Οι θεατές ήταν περίπου 20,000 και είχαν τη χαρά να δουν από κοντά αστέρια όπως ο Dani Pedrosa και Marc Marquez (MotoGP) αλλά και τους Alonso-Button (F1).

 

Οι δυο πρώτοι οδήγησαν το πρωί της Κυριακής μια CBR250 Dream Cup και μετά ο Pedrosa βγήκε στην πίστα με την RS125R που πήρε τον Τίτλο το 2003 (125cc).

 

Ο Marquez από την πλευρά του οδήγησε μια ιστορική RC142. Στη συνέχεια ανέβηκε στην RC213V, ενώ μαζί του ήταν και ο Alonso, που έκανε πέρυσι το ντεμπούτο του με μοτοσυκλέτα, στο ίδιο event.

 

«Ήταν - όπως πάντα - τιμή μου να είμαι εδώ. Είναι ένα διασκεδαστικό event για εμάς και τους θεατές. Για κάποιον σαν και μένα που λατρεύω τις μοτοσυκλέτες, είναι φανταστικά!»

 

«Φέτος ήταν ακόμα πιο ιδιαίτερο, διότι μπορέσαμε και πανηγυρίσαμε τον Τίτλο στο MotoGP στην πίστα που τον κερδίσαμε! Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν».

 

Ο Pedrosa από την πλευρά του τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που είμαι πάλι εδώ! Μ’ αρέσει η Honda Thanks Day, διότι έχω την ευκαιρία να οδηγήσω πολλές μοτοσυκλέτες κι αυτοκίνητα».

 

«Το διασκεδάσαμε πολύ και φέτος ήταν και ο καιρός πολύ καλός κι έτσι ήταν ακόμα καλύτερη εμπειρία».

Επόμενο άρθρο »

Video: Συνέντευξη με τον Vinales!

« Προηγούμενο άρθρο

O Rossi νικητής στο Monza Rally

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα