• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιστρέφει στα SBK ο Mercado
Με την IodaRacing που κρατά την Aprilia
Νέα 07/12/2016 - 10:28

Ο δευτεραθλητής της κατηγορίας Superstock 1000, Leandro Mercado, επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία των SBK-Motul με την IodaRacing και μοτοσυκλέτα της Aprilia.

 

Ο 24χρονος άσος ήταν αρκετά καλός το 2015 με την Barni Ducati στα SBK-Motul, όπου και κατετάγη 8ος, προτού κάνει το βήμα για την Superstock 1000 φέτος.

 

Πάνω στην Aruba.it Ducati του έκανε μια πολύ καλή χρονιά στην κατηγορία, χάνοντας τον Τίτλο για μόλις τέσσερεις βαθμούς από τον Raffaele De Rosa (BMW).

 

Ο Πρωταθλητής της Superstock 1000 το 2014 σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στη μεγάλη κατηγορία. Έχω να μάθω πολλά από τη νέα χρονιά».

 

«Μετά από τρία χρόνια με Ducati, θα έχω τώρα στη διάθεσή μου την RSV4RF που είναι μια από τις πιο ανταγωνιστικές μοτοσυκλέτες του κόσμου».

 

«Είμαι ευγνώμων στην IodaRacing και στον Giampiero Sacchi για την ευκαιρία αυτή που μου δίνουν να δείξω τις δυνατότητές μου».

 

Η IodaRacing έχασε την ευκαιρία να είχε αυτή την εργοστασιακή Aprilia και τον Lorenzo Savadori στις τάξεις της, από την ομάδα της Milwaukee για το 2017.

 

Armando_Pontone

Η ομάδα (IodaRacing) ετοιμάζεται μάλιστα να κάνει το ντεμπούτο της και στη νέα κατηγορία Supersport 300, με τον Ιταλό Armando Pontone (φωτ) με Yamaha R3.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Το grid του 2017

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Και ο 1ος έγινε... 9ος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα