• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Superprestigio 2016
Ο Brad Baker μιλά για Marc και Valentino!
Νέα 15/12/2016 - 10:27

Αυτό το Σ/Κ θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το 4ο Superprestigio στην Βαρκελώνη, το οποίο θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την COSMOTE TV.

 

Το μεγάλο όνομα του Αγώνα αυτού είναι ο Αμερικανός άσος στο χώμα, Brad Baker, ο οποίος θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον Τίτλο του απέναντι στον Marc Marquez.

 

Οι καριέρες των δυο αναβατών είναι παρόμοιες, με τους δυο τους να ξεχωρίζουν από μικρή ηλικία για την επιμονή και την ταχύτητά τους.

 

Το 2013 και οι δυο κέρδισαν τους Τίτλους στα αντίστοιχα Πρωταθλήματα που αγωνιζόντουσαν και από τότε είναι και αντίπαλοι, με τη συμμετοχή τους στο Superprestigio.

 

Ο Baker είχε κερδίσει τον πρώτο αγώνα Superprestigio το 2013, ενώ την επόμενη φορά ήταν η σειρά του Marquez να πάρει τη νίκη, μόνο όμως αφού τραυματίστηκε ο Baker στις κατατακτήριες.

 

Την περασμένη σεζόν ήταν η σειρά και πάλι του Αμερικανού άσου να θριαμβεύσει στον Αγώνα στη χωμάτινη πίστα της Βαρκελώνης.

 

Εδώ και δυο μήνες ο Baker προπονείται στην Ισπανία για να είναι όσο πιο έτοιμος γίνεται για τον αγώνα. Πρόσφατα μάλιστα βρέθηκε και στην Ιταλία, στο ράντσο του Rossi!

 

«Είναι ωραία να οδηγείς μαζί με τον Marc ή τον Valentino, αλλά ξέρω ότι με φωνάζουν γιατί είμαι ένα σημείο αναφοράς γι’ αυτούς, για να δουν τις δυνατότητές τους στο χώμα», σχολιάζει ο Baker.

 

«Στον Marc βλέπεις ότι έχει επηρεαστεί από την οδήγηση στο χώμα στο στυλ του. Δείχνει συνεχώς στο όριο και αποκτώντας μεγαλύτερη εμπειρία αφήνει όλο και περισσότερο τη μοτοσυκλέτα του να γλιστρά».

 

«Η θέση και των δυο και το πως κάθονται στις μοτοσυκλέτες τους είναι σωστή, ο τρόπος όμως που χρησιμοποιούν το σώμα τους, δείχνει ότι είναι οδηγοί πίστας».

 

«Νομίζω μπορεί κανείς να δει την εξέλιξη στο στυλ τους, είτε είναι ο Marc είτε ο Valentino. Υπάρχει μια πρόοδος».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Δεν έχει σεβασμό!

« Προηγούμενο άρθρο

Ανακαίνιση για Assen!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα