• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Δεν έχει σεβασμό!
Νέα επίθεση κατά Iannone
Νέα 15/12/2016 - 11:37

Ο Andrea Dovizioso περνά και πάλι στην επίθεση, με στόχο και αυτή τη φορά τον πρώην του ομόσταυλο στην ομάδα της Ducati, τον Andrea Iannone.

 

Για τον Ιταλό, που τυπικά παραμένει στους κόκκινους μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του στις 31/12, είπε ότι δεν δείχνει καθόλου σεβασμό.

 

Οι δηλώσεις αυτές του Dovizioso έρχονται αρκετό διάστημα αφότου και πάλι ο ίδιος είχε κατηγορήσει τον Iannone ως ατομιστή και όχι ομαδικό παίκτη.

 

«Από τα μισά της σεζόν κάτι έκανε κλικ και κατάφερα να τερματίσω με θετικό τρόπο τη σεζόν», ήταν τα πρώτα λόγια του Dovi στην Gazzetta dello Sport.

 

« Η αλλαγή του ομόσταυλου θα είναι πολύ καλή για όλους. Τελειώσαμε τη σεζόν κοντά στους πρώτους και αυτό θα μας δώσει κουράγιο για να στοχεύσουμε ακόμα πιο ψηλά».

 

Όταν τον ρώτησαν αν θα λείψει από την Ducati η γνώμη του Iannone για την εξέλιξη, απάντησε:

 

«Όχι. Από τη μια λειτουργούσε σαν ένα ερέθισμα για εμένα να τα πάω καλύτερα, μιας και είναι πολύ γρήγορος και μου άρεσε που τον είχα ομόσταυλο».

 

«Ωστόσο η συμπεριφορά του... για μένα ο σεβασμός για τους ανθρώπους είναι το παν και ειδικά αυτός δεν το έχει».

 

Πρόσφατα είχαμε δηλώσεις του Paolo Ciabbati, ο οποίος δήλωσε ότι ο Jorge Lorenzo, ο νέος ομόσταυλός του Dovi στην Ducati μπορεί να πάρει τη νίκη στο Qatar.

 

«Ήμουν δεύτερος στο Qatar για δυο συνεχόμενα χρόνια. Η νίκη εκεί δεν είναι σημαντική και αυτό επειδή θέλουμε να παλεύουμε για τον Τίτλο», αποκρίθηκε ο Ιταλός.

 

«Πρέπει να γίνει ένα ακόμα μικρό βήμα, όμως η δουλειά των δυο τελευταίων ετών είναι καλή. Αν συνεχίσουμε έτσι λοιπόν...».

Επόμενο άρθρο »

Michelin: Ο στόχος για το 2017;

« Προηγούμενο άρθρο

Superprestigio 2016

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα