• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Φέτος ακόμα πιο δυνατοί!
Για τον Τίτλο; Πρέπει να περιμένουμε...
Νέα 19/01/2017 - 14:31

Η πρώτη ομάδα που παρουσίασε τη νέα της μοτοσυκλέτα για το 2017, ήταν η Movistar Yamaha πριν από μερικά λεπτά.

 

Η παρουσίαση της ομάδας έγινε στην έδρα του μεγάλου της χορηγού, της Movistar, στην Μαδρίτη. Εκεί ο Rossi και ο Vinales μας έδειξαν τις νέες τους μοτοσυκλέτες.

 

Ο Vale ανεβαίνοντας στη σκηνή, τόνισε: «Αυτή η στιγμή είναι πάντα πολύ ιδιαίτερη και τα συναισθήματά μας είναι πολύ έντονα».

 

«Στην ομάδα μου έχω συνηθίσει πια να έχω έναν πολύ δυνατό ομόσταυλο. Ο Maverick πραγματικά με εντυπωσίασε από την πρώτη ημέρα».

 

«Θα προτιμούσα βέβαια αν χρειαζόταν περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστεί. Πιστεύω ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε καλή δουλειά και να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα και να την έχουμε στο βάθρο κάθε εβδομάδα».

 

«Έχει αποδείξει ότι είναι πολύ γρήγορος. Πρέπει από την πλευρά μου να κατανοήσω τον τρόπο να γίνω τόσο γρήγορος, όσο αυτός».

 

Για τη νέα M1 είπε: «Είχα την πρώτη επαφή στην Valencia. Μετά συνεχίσαμε τη δουλειά στην Sepang και ανακαλύψαμε μια πολύ καλή δυναμική».

 

«Φαίνεται ότι θα είμαστε πιο δυνατοί φέτος. Είναι σημαντικό να δουλέψουμε σωστά στα τρία τεστ για να φτάσουμε έτοιμοι στο Qatar. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές».

 

Συνέχισε λέγοντας: «Πέρυσι ήταν διαφορετικά, ενώ φέτος δεν θα έχουμε αλλαγές. Θα δουλέψουμε στα ελαστικά και ειδικά στο μπροστά, που μας προβλημάτισε».

 

«Θα δουλέψουμε και στα ηλεκτρονικά. Όλοι έχουμε την ίδια ECU, όμως μπορείς να βελτιώσεις τη μοτοσυκλέτα σου. Οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά».

 

O Vale θα διεκδικήσει το πολυπόθητο 10ο Τίτλο φέτος, στις δηλώσεις του όμως προτίμησε να φανεί συγκρατημένος.

 

«Το σημαντικό είναι να κάνουμε καλούς αγώνες και να παλεύουμε πάντα για τη νίκη. Να μένουμε συγκεντρωμένοι και δυνατοί».

 

«Ποτέ δεν ξέρεις για το Πρωτάθλημα. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τους πρώτους αγώνες και τις δυνατότητες των αντιπάλων μας».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: «Τέλεια» η M1!

« Προηγούμενο άρθρο

Πρώτες εικόνες της νέας Μ1!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα