• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: «Τέλεια» η M1!
Το συνειδητοποίησα από την πρώτη στιγμή
Νέα 19/01/2017 - 14:50

Ο τρόπος που προσαρμόστηκε στη νέα του μοτοσυκλέτα εντυπωσίασε, ενώ κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στις δοκιμές της Valencia τον Νοέμβριο.

 

Ο λόγος για τον Maverick Vinales, η δίψα του οποίου για τον Τίτλο είναι πολύ μεγάλη. Ο ίδιος έχει επαναλάβει πολλές φορές ότι αυτός είναι ο λόγος που αγωνίζεται.

 

Ο Vinales φόρεσε για πρώτη φορά τη φόρμα της Movistar Yamaha και ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει, μαζί με τον Valentino, τη νέα M1 του 2017.

 

«Ήδη νοιώθω πολύ καλά κι έχω μεγάλο κίνητρο. Φέτος κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι ο καλύτερος Maverick. Πέρυσι, όταν ακολουθούσα την Yamaha ήξερα ότι ήταν πολύ γρήγορη».

 

«Όταν τη δοκίμασα ήταν πολύ καλή και προσαρμόστηκα γρήγορα. Έμεινα κι εγώ ο ίδιος έκπληκτος με το πόσο γρήγορα μπορούσα να πάω σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα».

 

«Μπορώ και σηκώνω τη μοτοσυκλέτα πραγματικά πολύ γρήγορα, ενώ και η επιτάχυνσή της είναι πολύ καλή. Είναι τέλεια και αυτό το συνειδητοποίησα αμέσως».

 

Οι δοκιμές της Μαλαισίας πλησιάζουν με γοργό ρυθμό και ο Vinales έχει μια ξεκάθαρη εικόνα στο που θα δουλέψει με τη μοτοσυκλέτα του.

 

«Θα εστιάσω στα ελαστικά αλλά και στην ίδια τη μοτοσυκλέτα, διότι θέλω να δω πως είναι στα τελευταία στάδια του αγώνα. Μόλις τελειώσουμε μ’ αυτά, θα κοιτάξουμε να κάνουμε κι ένα γρήγορο χρόνο».

 

Τέλος, μίλησε με πολύ κολακευτικά σχόλια για τον Valentino Rossi: «Θα τον ρώταγα πως είναι σε θέση και διατηρείται στο ίδιο επίπεδο μετά από τόσα χρόνια».

 

«Κάθε χρονιά που περνάει ο πήχης ανεβαίνει ψηλότερα, ωστόσο ο Valentino καταφέρνει με κάποιο τρόπο και είναι πάντα εκεί».

Επόμενο άρθρο »

Jarvis: Φέτος πάμε για τη νίκη!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Φέτος ακόμα πιο δυνατοί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα