• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Ο καλύτερος Sykes ποτέ!
Είναι γρήγορος και σπάνια κάνει λάθη
Νέα 06/02/2017 - 11:11

Ο Jonathan Rea τονίζει ότι ο ομόσταυλός του στην εργοστασιακή ομάδα της Kawasaki στα SBK-Motul, Tom Sykes, οδηγεί καλύτερα από ποτέ!

 

Ο Rea έχει καταφέρει να κερδίσει τον Sykes στη μάχη για τον Τίτλο, τις δυο χρονιές που βρίσκεται στους πράσινους, βλέπει όμως τον Sykes πολύ δυνατό για το ’17.

 

«Πραγματικά πιστεύω  ότι οδηγεί καλύτερα από ποτέ και οι χρόνοι του όλο και γίνονται ταχύτεροι. Νομίζω ότι ερχόμενος στην ομάδα, του έδωσα τεράστιο κίνητρο».

 

«Ήταν το νούμερο ένα για πολλά χρόνια στην ομάδα, αλλά όταν έφτασα και πήρα του δυο Τίτλους οδηγώντας τελείως διαφορετικά τη μοτοσυκλέτα, είμαι σίγουρος ότι έμαθε πολλά από εμένα».

 

«Είναι δυνατός όσο ποτέ και μέσα στις μάχες έχει μεγαλύτερη διάθεση από ποτέ να παλέψει. Ειλικρινά είναι ένας από τους δυνατότερους διεκδικητές του Τίτλου και φέτος».

 

Αν και η μεταξύ τους σχέση έχει περάσει αρκετές δοκιμασίες, η περσινή κίνηση του Rea να δώσει τη 2η θέση στο Πρωτάθλημα στον Sykes ήταν κάτι που εκτίμησε ο τελευταίος.

 

Πάντως ο Rea επανέλαβε ότι «...τον σέβομαι πολύ, είναι γρήγορος και όταν είναι συγκεντρωμένος στον αγώνα σπάνια κάνει λάθη».

 

«Είναι καλός ομόσταυλος και αυτό επειδή και οι δυο μπορούμε να πάμε μπροστά το έργο της εξέλιξης της μοτοσυκλέτας μας».

 

«Δεν ξέρω αν είναι υγιές αυτό, αλλά σίγουρα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Η κάθε πλευρά του γκαράζ δουλεύει ανεξάρτητα από την άλλη».

 

«Έχει ένα μοναδικό και ακραίο οδηγικό στυλ, ενώ το δικό μου είναι πιο παλιομοδίτικο κι έτσι το στήσιμό μας δεν είναι ποτέ το ίδιο».

 

«Ό,τι δουλεύει για μένα δεν δουλεύει γι’ αυτόν και το αντίθετο».

 

«Όμως εννοείται ότι υπάρχει στη μέση ο ανταγωνισμός, μιας και έχουμε πρόσβαση στους ίδιους πόρους, οδηγούμε την ίδια μοτοσυκλέτα και είναι δουλειά των ανθρώπων μας να μας δώσουν την καλύτερη μοτοσυκλέτα».

 

«Από εκεί και πέρα είναι δική μας δουλειά μέσα στην πίστα το τι θα καταφέρουμε». 

Επόμενο άρθρο »

Βάζει τον πήχη ψηλά ο Gresini!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Καλή η Ducati αλλά...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα