• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βάζει τον πήχη ψηλά ο Gresini!
Εμπιστοσύνη στους οδηγούς του σε Moto2-Moto3
Νέα 06/02/2017 - 11:14

Το πέρασμα του χρόνου αντί να φθίνει τις προσπάθειες και το πάθος του Fausto Gresini, αντίθετα το μεγαλώνει και ο Ιταλός μάνατζερ ετοιμάζεται για επίθεση σε όλα τα μέτωπα!

 

Στη μεγάλη κατηγορία συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με την Aprilia, ωστόσο εκεί που οι βλέψεις του φτάνουν ψηλά, είναι στις μικρότερες κατηγορίες.

 

Η αντεπίθεση του Fausto θα είναι δυνατή και ο ίδιος - στην παρουσίαση των ομάδων του σε Moto2 και Moto3 - πιστεύει ότι οι αναβάτες του μπορούν να μείνουν στην κορυφή.

 

Στην Moto3 έφερε στην ομάδα τον δυνατό Jorge Martin, ενώ ανανέωσε με τον εξαιρετικό Fabio di Giannantonio. Και οι δυο αγωνίστηκαν στο Rookies Cup με τον πρώτο να το παίρνει το 2014 και τον Diggia να είναι 2ος το 2015.

 

Στη μικρή κατηγορία ο Fausto Gresini συνεχίζει τη συνεργασία του με την Honda, ενώ θα έχει βασικό χορηγό της ομάδας την Del Conca που υπήρχε και πέρυσι αλλά με μικρότερο ρόλο.

 

«Ο Di Giannantonio την πρώτη του σεζόν πέτυχε καταπληκτικά αποτελέσματα και με ένα χρόνο εμπειρίας πια, έχουμε μεγάλες προσδοκίες γι’ αυτόν».

 

«Χωρίς να θέλω να τον πιέσω και ο Martin όμως απέκτησε εμπειρία και πραγματικά μ’ αρέσει σαν οδηγός. Είναι ταλαντούχος και θα μας ικανοποιήσει».

 

«Τώρα περιμένουμε τα πρώτα τεστ κι ελπίζω να μπορέσουμε να έχουμε τη νέα μοτοσυκλέτα που θα είναι διαφορετική από αυτή του ’16 σε κινητήρα και πλαίσιο».

 

Στη μεσαία κατηγορία, το βάρος πέφτει στους ώμους ενός νεοφερμένου, του Jorge Navarro, ο οποίος όμως έχει μεγάλες δυνατότητες και μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον.

 

«Ο Jorge είναι νεαρός σε ηλικία, αλλά αμέσως απέδειξε την αξία του. Μπορεί η αρχή να είναι δύσκολη, μιας και είναι νεοφερμένος, αλλά νομίζω ότι γρήγορα θα είμαστε εκεί».

 

Ενθουσιασμένος ήταν και ο Jorge Navarro για την καινούργια του περιπέτεια στην Moto2, έχοντας τερματίσει στην 3η θέση της Moto3 πέρυσι, έχοντας ταλαιπωρηθεί όμως και από τραυματισμούς.

Επόμενο άρθρο »

Guareschi: Ο Rossi κάνει θαύματα!

« Προηγούμενο άρθρο

Rea: Ο καλύτερος Sykes ποτέ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα