• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Chattering για Redding
Δεν τον άφησε να δείξει τις δυνατότητές του!
Νέα 06/02/2017 - 13:42

Το πρώτο επίσημο τεστ του 2017 δεν κύλισε όπως θα επιθυμούσε ο Scott Redding, ο οποίος αντιμετώπισε έντονα προβλήματα chattering πάνω στην Ducati του.

 

Ο Βρετανός, που πέρυσι έχασε τη μάχη με τον Petrux και θα μείνει φέτος με την GP16, δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 19η θέση στην Sepang.

 

Ωστόσο ο ίδιος θεωρεί ότι δεν φάνηκαν οι πραγματικές του δυνατότητες, εξαιτίας του προβλήματος με τις ταλαντώσεις που αντιμετώπιζε.

 

«Βελτιώσαμε τη μοτοσυκλέτα στις στροφές και την αίσθησή μας, όμως είχαμε πρόβλημα με το chattering, ειδικά όταν βάζαμε φρέσκο ελαστικό και πηγαίναμε για χρόνο».

 

«Ειδικά στις στροφές 5 και 12 το πρόβλημα ήταν πολύ έντονο και στο τέλος ήταν απλά αδύνατον να οδηγήσω κι εγκαταλείψαμε το χρόνο».

 

«Πέρα από αυτό όμως, τα πράγματα δεν ήταν και τόσο άσχημα. Βρήκα κάποια πράγματα που με βοήθησαν στα φρένα και στις στροφές».

 

«Υπήρχαν λοιπόν και τα θετικά. Οι χρόνοι δεν δείχνουν στην πραγματικότητα ποιες είναι οι αληθινές μας δυνατότητες».

 

Ο Redding έχει νέο αρχιμηχανικό, τον Christian Pupulin, ο οποίος στο παρελθόν είχε δουλέψει με τον Dovizioso στην Ducati (2013-2015).

 

Ο Giacomo Guidotti, ο αρχιμηχανικός που είχε ο Redding πέρυσι στην ομάδα της Pramac, δέχτηκε την πρόταση του Pedrosa και είναι ο νέος αρχιμηχανικός του Ισπανού.

Επόμενο άρθρο »

Ελπίζει ο Cecchinello

« Προηγούμενο άρθρο

Guareschi: Ο Rossi κάνει θαύματα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα