• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PI Test Ημ. 1: Tελικοί χρόνοι
Κοντά Marquez-Rossi, 3ος ο Iannone, 4ος ο Vinales
Νέα 15/02/2017 - 09:09

Με καλούς χρόνους στα τελευταία λεπτά των δοκιμών, ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του επίσημου τεστ του MotoGP στο Phillip Island.

 

Ο καιρός θα είναι καλός όλο το τριήμερο, με αρκετά υψηλές θερμοκρασίες το μεσημέρι, κάτι που σημαίνει ότι τους καλούς χρόνους οι οδηγοί θα τους κάνουν προς το τέλος της ημέρας.

 

Ο Marc Marquez έμεινε στην κορυφή της λίστας με τους χρόνους, κατεβάζοντας περίπου τέσσερα δέκατα το χρόνο του, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:29,497.

 

Τέσσερεις αναβάτες κατάφεραν να σπάσουν το φράγμα του 1:30 σήμερα στην Αυστραλία.

 

Πίσω από την Honda του Marquez σκαρφάλωσε ο Valentino Rossi κάνοντας δυναμικό ξεκίνημα.

 

Ο Ιταλός άσος - ο οποίος γενικά δεν πιέζει για χρόνους στις δοκιμές - κατάφερε να είναι στο 0,186δ διαφορά από τον Ισπανό της Repsol Honda.

 

Σημαντική ήταν η βελτίωση στο τέλος για τον Andrea Iannone, ο οποίος αφού ολοκλήρωσε ό,τι εργασίες είχε για σήμερα, έκανε ένα καλό χρόνο.

 

Το 1:29,926 τον ανέβασε στην τρίτη θέση κι έτσι έχουμε τρεις διαφορετικούς κατασκευαστές στην πρώτη τριάδα.

 

Λίγο πιο πίσω βρέθηκε ο Maverick Vinales, ο τελευταίος που πέτυχε χρόνο στο 1:29 και ο μόνος από την πρώτη πεντάδα που δεν βελτίωσε χρόνο στο τέλος.

 

Περίπου έξι δέκατα από την κορυφή ολοκλήρωσε σήμερα ο Cal Crutchlow, με τον Danilo Petrucci να ακολουθεί και να είναι αυτός η πρώτη Ducati.

 

Ο Petrux έκανε τους περισσότερους γύρους από κάθε άλλον και στον 87ο (και τελευταίο του) έγραψε το 1:30,262.

 

Αυτός ο χρόνος άφησε για 19χιλ πίσω του την εργοστασιακή RC213V του Dani Pedrosa. Ο Dovi ήταν η δεύτερη Ducati στη δεκάδα, με διαφορά 9 δέκατα από την κορυφή.

 

Άλμα έκανε στο τέλος της ημέρας ο Miller, ο Αυστραλός άσος, ο οποίος κατάφερε να μπει στη δεκάδα και να είναι ο τελευταίος με διαφορά στο δευτερόλεπτο από την κορυφή.

 

Ο νεοφερμένος Jonas Folger έκλεψε την παράσταση χάρη στο 1:30,579 που ήταν ο δέκατος καλύτερος χρόνος, μένοντας μπροστά από τον Lorenzo.

 

Ο Jorge είχε διαφορά 1,1δ από την κορυφή. Η Aprilia, με τον Aleix Espargaro έκλεισε τελικά την ημέρα μπροστά από την KTM.

 

Ο καλύτερος εκπρόσωπος της τελευταίας ήταν ο αδερφός του Aleix, ο Pol, ο οποίος είχε και τεράστια διαφορά (1,5δ) από τον Smith που ήταν τελευταίος.

Επόμενο άρθρο »

Θέλει «κατανόηση» ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

PI Test Ημ. 1: Οι χρόνοι στις 07:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα