• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Moto2 πάει Qatar!
Για τις επίσημες δοκιμές
Νέα 16/03/2017 - 12:42

Η μεσαία κατηγορία ετοιμάζεται για το τελευταίο επίσημο τεστ πριν την έναρξη της νέας σεζόν, αυτή τη φορά στην πίστα Losail του Qatar.

 

Την προηγούμενη φορά, στην Jerez, ήταν το δίδυμο της EG 0,0 Marc VDS που έκλεψε την παράσταση, κάνοντας το 1-2 στη λίστα με τους χρόνους.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3 το 2014, Alex Marquez έφυγε από την Ισπανία μ’ ένα εξαιρετικό 1:41,989 ενώ ο Morbido ήταν ελάχιστα πίσω του.

 

Τώρα οι δυο τους θα θέλουν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί στην κατηγορία, στις δοκιμές που ξεκινούν αύριο στο Qatar.

 

Η ΚΤΜ είναι ο μόνος κατασκευαστής που δίνει το παρών σε κάθε μία από τις τρεις κατηγορίες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

Στη μεσαία κατηγορία ανεβαίνει με το δικό της πλαίσιο, που δείχνει πολύ καλό αν δούμε τα αποτελέσματα του Miguel Oliveira που ήταν τρίτος στην Jerez.

 

Ο ομόσταυλός του, ο Binder, ανάρρωνε από τον σοβαρό του τραυματισμό πέρυσι στην Valencia. Στο Qatar θα είναι πιο έτοιμος.

 

Ένα από τα μεγάλα νέα της κατηγορίας είναι η επιστροφή της Suter στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και στην Moto2.

 

Οι δυο ομάδες που επέλεξαν το πλαίσιο αυτό, είναι η Kiefer (πρώην Leopard) και η Dynavolt.

 

Ο Aegerter - που είναι στην Kiefer από φέτος - επιστρέφει στο πλαίσιο της Suter που τόσο αγαπά και κατάφερε να είναι 4ος στις δοκιμές της Jerez.

 

Μεγάλο ενδιαφέρον στην κατηγορία δίνουν και οι νεοφερμένοι, ονόματα δυνατά όπως ο Jorge Navarro και ο Fabio Quartararo.

 

Ο Ισπανός ήταν πέμπτος στην Jerez και ο τελευταίος της πεντάδας που όλοι τους έπεσαν κάτω από τον απόλυτο χρόνο πίστας! Ο Fabio ήταν 8ος.

 

Δεν πρέπει να ξεχνάμε και την παρουσία της ομάδας του Rossi από φέτος στη μεσαία κατηγορία, που προσθέτει το κάτι παραπάνω στην Moto2.

 

Οι αναβάτες της ομάδας είναι ο Franscesco Bagnaia - που εντυπωσίασε πέρυσι στην Moto3 με την Mahindra - και ο Stefano Manzi.

 

Ο Pecco Bagnaia ήταν ένα δευτερόλεπτο πιο αργός από το χρόνο του Marquez στην πρώτη θέση, ενώ ο Manzi προερχόταν από τραυματισμό.

 

Τέλος, περιμένουμε να δούμε αν ο Julian Simon θα είναι στην πίστα και στο γκαράζ της Interwetten, ως αντικαταστάτης του τραυματία Iker Lecuona.

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Τρεις μέρες δοκιμών στο Qatar

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Rea είναι ο νέος Fogarty!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα