• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Τρεις μέρες δοκιμών στο Qatar
Το τελευταίο τεστ πριν την έναρξη της σεζόν
Νέα 16/03/2017 - 13:24

Μετά τις ιδιωτικές δοκιμές αρκετών ομάδων και το πρώτο επίσημο τεστ της χρονιάς στην Jerez, ήρθε η ώρα για τις τελευταίες δοκιμές πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος.

 

Οι αναβάτες και οι ομάδες της Moto3 βρίσκονται στο Qatar, όπου θα ξεκινήσουν οι τριήμερες δοκιμές αύριο και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή στις 19 του μήνα.

 

Το 2016 μας χάρισε μια φουρνιά εκπληκτικών νεοφερμένων στην κατηγορία, οι οποίοι δείχνουν δυνατοί και φέτος.

 

Ο Nicolo Bulega ήταν ο πιο γρήγορος στην Jerez, αφήνοντας πίσω του τον επίσης νεοφερμένο στην κατηγορία πέρυσι, Aron Canet.

 

Ο Bulega αγωνίζεται και δεύτερη συνεχόμενη σεζόν με τα χρώματα της ομάδας του Valentino Rossi, ενώ ο Aron Canet πήγε στην Estrella Galicia.

 

Η αιχμή του δόρατος για την Leopard Racing, ο Joan Mir ήταν μέσα στη δεκάδα, με τον Bo Bendsneyder του Aki Ajo να μην είναι πολύ μακριά του.

 

Δεν πρέπει να ξεχνάμε τον εντυπωσιακό πέρυσι Fabio Di Giannantonio, ο οποίος όμως είχε σπάσει την κλείδα του σε ιδιωτικές δοκιμές και δεν ήταν τόσο δυνατός στην Ισπανία.

 

Αποφασισμένος για τον Τίτλο είναι ο Romano Fenati, έχοντας πολλά να αποδείξει από την πλευρά του στην SKY VR46 που τον έδιωξε στα μισά της περασμένης σεζόν.

 

Γι’ αυτό άλλωστε επέλεξε να μείνει στην κατηγορία για μια ακόμη σεζόν, αν και είχε προτάσεις και από τη μεσαία κατηγορία.

 

Με την ομάδα της Marinelli Rivacold πια, ο Fenati έχει ως μοναδικό του στόχο την κατάκτηση του Τίτλου, σε μια κατηγορία που το επίπεδο του ανταγωνισμού είναι πάντα υψηλό.

 

Μετά έχουμε τους Bastianini και Antonelli, δυο ακόμα Ιταλούς, καθώς φαίνεται ότι οι γείτονές μας θα κυριαρχήσουν στην κατηγορία φέτος.

 

Ο Bestia είναι πλέον στην EG 0,0  ενώ ο Niccolo Antonelli υπέγραψε με την Red Bull KTM Ajo. Και οι δυο είναι σε ομάδες που κάνουν Πρωταθλητισμό.

 

Θα έχει ενδιαφέρον να τους δούμε τι θα κάνουν στο Qatar, ειδικά ο Antonelli η απόδοση του οποίου τα προηγούμενα χρόνια στην Moto3 ήταν ασταθής.

 

Φυσικά έχουμε καινούργιες παρουσίες, όπως τη Βρετανική ομάδα με αναβάτη τον John McPhee και μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον.

 

Στο Πρωτάθλημα θα είναι από φέτος και η ομάδα προς τιμή του Marco Simoncelli (SIC58 Squadra Corse) με επικεφαλής τον πατέρα του αδικοχαμένου αναβάτη.

 

Από το Asia Talent Cup μας έρχονται οι Kaito Toba και ο Nakarin Atiratphuvapat της Honda Team Asia.

 

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον νικητή του Red Bull Rookies Cup πέρυσι, τον Ιάπωνα Ayumu Sasaki που θα αγωνιστεί με την SIC Racing Team.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Μου αρέσουν τα δύσκολα!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Moto2 πάει Qatar!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα