• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ποιός θα είναι ο φετινός Πρωταθλητής;
22 οδηγοί και πρώην οδηγοί λένε τη γνώμη τους
Νέα 21/03/2017 - 14:40

Ποιός θα καταφέρει να πάρει τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή για το 2017;

 

Δεν είναι βέβαια μια εύκολη ερώτηση και ούτε διαθέτει κανείς μαντικές ιδιότητες για να μας πει ποιός θα είναι ο επόμενος Πρωταθλητής.

 

Αυτή τη στιγμή όλοι μας κάνουμε προβλέψεις και αυτό ακριβώς έκαναν 22 αναβάτες και πρώην αναβάτες, από τον Nieto και τον Spencer μέχρι τον Gardner και τον Hayden!

 

Το συμπέρασμα δεν είναι δύσκολο να το μαντέψει κανείς. Τρεις είναι οι οδηγοί που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να πάρουν τον Τίτλο φέτος.

 

Κι από τους τρεις, σύμφωνα με τις προβλέψεις των 22, η μάχη θα δοθεί ανάμεσα σε δυο: στον Marc Marquez και τον Maverick Vinales, με τον τρίτο να είναι ο Valentino Rossi.

 

Οι 19 από τους 22 έχουν βάλει στις πρώτες δυο θέσεις είτε τον Marc, είτε τον Maverick, οι δυο από αυτούς έχουν δεύτερο τον Rossi και ο ένας - ο Cecchinello - έβαλε δεύτερο τον Crutchlow, τον αναβάτη του.

 

Οι περισσότεροι βλέπουν 3ο τον Vale αν και υπάρχουν και λίγοι που κάνουν την έκπληξη, επιλέγοντας είτε Pedrosa, είτε Lorenzo, είτε Dovi, είτε Iannone για την τρίτη θέση!

 

Στο τέλος ο Marquez είναι ο νικητής με 14 προτιμήσεις έναντι 12 υπέρ του Vinales (κάποιοι επέλεξαν δυο ονόματα για την 1η ή και την 2η θέση).

 

Αυτή είναι η δική τους εκτίμηση για τη φετινή σεζόν και τον νικητή της. Γράψτε μας τη δική σας στα σχόλια, στο κάτω μέρος της σελίδας!

 

Τα αποτελέσματα και η φωτογραφία είναι από το «αδελφό» site, gpone.com!

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Δυνατές μάχες απ’ το Qatar!

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: MotoGP δοκιμές 2017

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα