• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Δυνατές μάχες απ’ το Qatar!
Ξεκινά η σεζόν με μεγάλες προσδοκίες
Νέα 21/03/2017 - 15:31

Ο περσινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3 άλλαξε κατηγορία και με τη φυγή του, άνοιξε ο δρόμος στους μελλοντικούς αστέρες της κατηγορίας!

 

Ο Binder λοιπόν δεν θα σταθεί εμπόδιο σε κανέναν και ειδικά στην εντυπωσιακή φουρνιά των περσινών νεοφερμένων που θα παλέψουν για τον Τίτλο του Πρωταθλητή.

 

Ανάμεσά τους ο Rookie του 2016 Joan Mir, o Nicolo Bulega του Rossi, ο Bo Bendsneyder, ο Aron Canet, αλλά και ο Di Giannantonio.

 

Ο τελευταίος προέρχεται από τραυματισμό, καθώς έσπασε την κλείδα του τον χειμώνα.

 

Ασφαλώς όμως υπάρχουν και οι πιο έμπειροι στην κατηγορία, που μαζί με τους νεαρότερους σε ηλικία συνθέτουν ένα εκρηκτικό Πρωτάθλημα!

 

Ο Jorge Martin και το δίδυμο της RBA Racing (Rodrigo-Guevara) έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ζημιές. Όμως υπάρχουν κι άλλοι, σαφώς πιο δυνατά ονόματα.

 

Κατ’ αρχήν ο Niccolo Antonelli, ο οποίος έχει αποδείξει την ταχύτητά του και το μόνο που μένει είναι να βρει την πολυπόθητη σταθερότητα, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί πλάι στον Ajo.

 

Ο Enea Bastianini παίρνει τη θέση του Navarro στην EG 0,0 και φέτος θέλει να κάνει το ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με το 2016 στο Πρωτάθλημα.

 

Τέλος, ένας αποφασισμένος Romano Fenati επιστρέφει και θέλει να δείξει σε όλους ότι αυτός θα έχει τον πρώτο λόγο στο Πρωτάθλημα.

 

Το κοινό και των τριών είναι ότι είναι Ιταλοί, καθώς οι γείτονές μας αντεπιτίθενται απέναντι στη δύναμη των Ισπανών τα τελευταία χρόνια, με διεκδικητές του Τίτλου σε όλες τις κατηγορίες!

 

Θα τα καταφέρουν στην Moto3; Ο πρώτος αγώνας της κατηγορίας με τις συγκλονιστικές μάχες, διεξάγεται αυτή την Κυριακή στις 18:00.

 

Δείτε εδώ όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Cosmote TV, από Πέμπτη μέχρι και Κυριακή.

Επόμενο άρθρο »

Suzuki: Αναζητώντας συμβιβασμό!

« Προηγούμενο άρθρο

Ποιός θα είναι ο φετινός Πρωταθλητής;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα