• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar Moto2: ΕΔ3
Το 1-2 η EG 0,0 με τον Morbido 1ο
Νέα 24/03/2017 - 20:54

Οι περισσότεροι αναβάτες της μεσαίας κατηγορίας κατάφεραν να κατεβάσουν τους χρόνους τους στις τελευταίες ελεύθερες δοκιμές στην πίστα του Qatar.

 

Οι καλύτεροι απ’ όλους ήταν το δίδυμο της Estrella Galicia που ανέβηκαν στην πρώτη θέση με μεταξύ τους διαφορά μόλις στα 23χιλ!

 

Ο Morbido όχι μόνο πήρε την πρώτη θέση στους χρόνους, αλλά ήταν και ένα επίπεδο πάνω από τον ανταγωνισμό σε ρυθμό αγώνα!
 

Ο Ιταλός έκανε δέκα συνεχόμενους γύρους στη δεύτερη έξοδό του με πάρα πολύ καλό ρυθμό. Οι έξι τελευταίοι του ήταν στο ψηλό 2:00.

 

Από εκεί και πέρα το πολύ ευχάριστο ήταν η παρουσία κι άλλων πλαισίων, πλην της Kalex, στις πρώτες θέσεις.

 

Ο Danny Kent ξεπέρασε τα χτεσινά προβλήματα  κι έφερε την Suter του στην τρίτη θέση με διαφορά μόνο δυο δέκατα από την κορυφή!

 

Ο Luthi με την Kalex του ήταν τέταρτος, μπροστά από τη δεύτερη Suter της Kiefer Racing αυτή του Dominique Aegerter!

 

Στην έκτη θέση έχουμε το τρίτο διαφορετικό πλαίσιο στην πρώτη εξάδα. Αυτό είναι της Tech3 με  τον Xavi Vierge να εντυπωσιάζει.

 

Ο Fabio Quartararo ήταν ο καλύτερος rookie και μπροστά από τον Miguel Oliveira που βελτίωσε το χρόνο του στον τελευταίο του γύρο.

 

Ακόμα ένα πλαίσιο της Suter ήταν μέσα στη δεκάδα, με τον Marcel Schrotter να κερδίζει για 27χιλ την έκπληξη τον Raffin, που ήταν 10ος.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP Qatar: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Qatar: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα