• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP Qatar: ΕΔ3
Vinales 1ος, εκπληκτικός Iannone, στις ΚΑΤ1 ο Lorenzo
Νέα 24/03/2017 - 21:48

Λίγες ώρες μετά την πρώτη του πτώση με την Yamaha, ο Maverick Vinales επανήλθε στην πρώτη θέση των ΕΔ3.

 

Ο Ισπανός έκανε 1:54,834 που πάντως παραμένει ψηλά σε σχέση με τον καλό του χρόνο από χτες το απόγευμα.

 

Κι αν η πρώτη θέση του Vinales δεν αποτελεί έκπληξη, η δεύτερη του Iannone είναι σίγουρα!

 

Με πολλά προβλήματα προσαρμογής με την Suzuki του και με το νέο - μαλακό - μπροστινό ελαστικό της Michelin, ο Iannone κατάφερε εν τούτοις να κάνει έναν μόνο, αλλά εξαιρετικό χρόνο.

 

Ο Ιταλός, που θα δούμε απ’ τις δηλώσεις του αν βρήκε λύσεις στο θέμα με το μπροστινό, ήταν λίγο πριν το τέλος 17ος αλλά ο φοβερός του γύρος τον ανέβασε μόλις 14χιλ πίσω από τον Vinales.

 

Ο Iannone κατάφερε να κατεβάσει 1,2δ το χρόνο του! Αρκετοί πάντως έμειναν με τους προηγούμενους χρόνους τους, όπως ο Marquez (3ος στα συνδυασμένα), ο Redding (6ος) και ο Folger (8ος, είχε πτώση).

 

Ωστόσο όλοι οι προαναφερθέντες πέρασαν απευθείας στις ΚΑΤ2. Πολλά χαμόγελα στην πλευρά του γκαράζ του Johann Zarco, με τον  Γάλλο να βγάζει στο τέλος έναν πολύ καλό χρόνο.

 

Ξεφεύγοντας από τη σκιά του ομόσταυλού του, ο Γάλλος - που είναι πολύ δυνατός στον αγώνα - ήταν τρίτος στις ΕΔ3 και πέμπτος στα συνδυασμένα αποτελέσματα!

 

Θέση στη δεκάδα εξασφάλισε και ο Dovi, ο οποίος πάντως θα πρέπει να βρει λύσεις στο ρυθμό του αν θέλει ν’ απειλήσει τον Vinales. Ο Dani Pedrosa ήταν έβδομος στα συνδυασμένα, με τον Crutchlow ένατο.

 

Ο Βρετανός είχε μια πτώση στην επίφοβη δεύτερη στροφή της πίστας και επέστρεψε εκνευρισμένος στο γκαράζ της LCR Honda προς το τέλος της περιόδου.

 

Ο Valentino Rossi πήρε την τελευταία θέση της δεκάδας που δίνει το προνόμιο στους κατόχους να περάσουν απευθείας στο δεύτερο σκέλος των κατατακτηρίων.

 

Το μεγαλύτερο όνομα που δεν τα κατάφερε είναι ο Jorge Lorenzo. Το πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε να μπει μέσα στους καλύτερους 10.

 

Ήταν 12ος και μια θέση πίσω από την GP17 του Petrucci κι έτσι για τρίτη φορά στην καριέρα του θα χρειαστεί να περάσει πρώτα από τις ΚΑΤ1.

 

Ο Petrux είχε επίσης μια πτώση (στην 10). Ο Bautista ήταν λίγο πίσω από τον Lorenzo. ΄

 

Στα παράξενα ήταν το γεγονός ότι το φέρινγκ του Redding έφυγε στη μεγάλη ευθεία της πίστας, καθώς ο Βρετανός πήγε να φρενάρει από 330χλμ/ώρα. Το κράτησε με το πόδι του κι επέστρεψε στο γκαράζ της ομάδας του.

Επόμενο άρθρο »

Έντονο σπινάρισμα για Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα