• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo-Dovi στην Jerez
82 γύροι σε μια μέρα για τον Ισπανό!
Νέα 30/03/2017 - 11:53

Δυο ημέρες μετά τον πρώτο αγώνα της σεζόν στην πίστα Losail του Qatar, οι Jorge Lorenzo και Andrea Dovizioso βρέθηκαν στην Jerez για ιδιωτικές δοκιμές.

 

Ο Lorenzo, ο οποίος είχε ένα πάρα πολύ δύσκολο ξεκίνημα στη νέα του καριέρα με την Ducati, έκανε 82 γύρους τη χτεσινή ημέρα!

 

Μερικοί από αυτούς ήταν και με το «σφυροκέφαλο» νέο φέρινγκ της Ducati, που η ομάδα δεν το έχει ομολογκάρει ακόμα.

 

Το ενδιαφέρον έγκειται στην εικόνα του άρθρου, την οποία ανέβασε ο Jorge Lorenzo, που φαίνεται μια νέα έκδοση αυτού του φέρινγκ βαμμένο στα χρώματα της ομάδας.

 

O Dovi έκανε 51 γύρους - ο αγώνας θα έχει διάρκεια 27 - δουλεύοντας σε διαφορετικά set-ups σε μια δύσκολη για τους κόκκινους πίστα.

 

Φυσικά δεν δόθηκαν χρόνοι στη δημοσιότητα, αλλά όπως διέρρευσε οι συνθήκες ήταν εξαιρετικές και τα αποτελέσματα της δουλειάς των δυο αναβατών πολύ θετικά.

 

Με τη χτεσινή τους παρουσία στην Ισπανία, οι Andrea Dovizioso και Jorge Lorenzo χρησιμοποίησαν τη μια από τις πέντε ημέρες ιδιωτικών δοκιμών που δικαιούνται ανά χρονιά.

 

Σήμερα στην πίστα θα παραμείνει ο Michele Pirro που ήταν και προχτές μόνος του.

 

Ο περιορισμός των πέντε ημερών αφορά στους αναβάτες που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα ως κανονική συμμετοχή και όχι στους δοκιμαστές των ομάδων.

Επόμενο άρθρο »

Ντεμπούτο στο MotoGP!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Hayden ετοιμάζεται...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα