• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Albesiano: Πάνω απ’ όλα!
Πρέπει να βελτιωθούμε στις κατατακτήριες
Νέα 31/03/2017 - 09:47

Η έκτη θέση του Aleix Espargaro και τα εφτά δευτερόλεπτα διαφοράς της Aprilia από τον πρώτο στο Qatar, είναι οπωσδήποτε ένα εντυπωσιακό επίτευγμα.

 

Λίγες ημέρες αργότερα, η Corriere dello Sport έκανε ειδικό αφιέρωμα και πήρε συνέντευξη από τον ισχυρό άνδρα της Aprilia, τον Romano Albesiano.

 

«Δεν υπήρξε κάποια επανάσταση σε σχέση με τη μοτοσυκλέτα που ήταν στο grid το 2016. Περισσότερο είχαμε εξέλιξή της», σχολίασε ο Albesiano.

 

«Ήμασταν ήδη ικανοποιημένοι με την RS-GP μας. Προφανώς και ο κινητήρας έχει περισσότερη δύναμη και ροπή, ενώ και το πλαίσιο επανατοποθετήθηκε πιο κεντρικά για να βελτιωθούμε στη στροφή».

 

«Δηλαδή να μπορεί η μοτοσυκλέτα να μένει στη σωστή γραμμή όταν ο αναβάτης αφήνει τα φρένα και μπορεί ν’ ανοίγει το γκάζι».

 

Επομένως η Aprilia δεν υποφέρει από την υποστροφή που ταλαιπωρεί την Ducati. Ποιοί, όμως, είναι οι στόχοι της ομάδας για φέτος;

 

«Να βελτιωθούμε κι άλλο σε όλους τους τομείς και ειδικά στις κατατακτήριες και στον ένα γύρο», είπε ο Albesiano συμφωνώντας με τις πρόσφατες δηλώσεις του Espargaro.

 

«Γι’ αυτό παραπονιέται ο Aleix και δεν μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει το καινούργιο ελαστικό. Ο ρυθμός μας δεν είναι πρόβλημα και το δείξαμε αυτό στο Qatar».

 

«Αμέσως μετά τα πρώτα τεστ ο Aleix δεν μας ζήτησε περισσότερη δύναμη, αλλά περισσότερη ροπή στις χαμηλές στροφές. Σημάδι διαφορετικού τρόπου οδήγησης».

 

Τέλος μίλησε και για τον απογοητευτικό Sam Lowes.

 

«Το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο, αν και για την ώρα έχει κάποιες δυσκολίες. Οι εξαιρετικά ιδιαίτερες συνθήκες στο Qatar δεν τον βοήθησαν».

 

«Για την ώρα είναι κάπως σφιγμένος κι αγχωμένος και πρέπει να ηρεμήσει».

Επόμενο άρθρο »

Νευρικό ξεκίνημα για Folger

« Προηγούμενο άρθρο

Schwantz: Η πίεση δεν είναι θέμα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα