• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
COTA Moto2: ΚΑΤ
Πέντε Kalex στο 2:09, πρώτος ο Morbido!
Νέα 23/04/2017 - 00:29

Ο Franco Morbidelli πήρε την δεύτερή του pole position φέτος, αυτή τη φορά μέσω των κατατακτηρίων δοκιμών και όχι βάσει των συνδυασμένων αποτελεσμάτων των ΕΔ όπως στο Qatar.

 

Παράλληλα είναι και η δεύτερη pole position της καριέρας του Ιταλού άσου, ο οποίος θα προσπαθήσει αύριο να πάρει την τρίτη συνεχόμενη φετινή του νίκη.

 

Ο Morbido ήταν πολύ χαρούμενος μετά το τέλος του 45λεπτου, όπως άλλωστε και ο δεύτερος Mattia Pasini που πήρε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα σήμερα!

 

Ο Pasini ήταν δεύτερος και μόλις 0,167δ από τον Morbidelli, ενώ φάνηκε μέσω των δηλώσεών του στο parc ferme ότι έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του και θα παλέψει για ένα καλό αποτέλεσμα αύριο.

 

Μάλιστα ο Mattia Pasini κατάφερε να ισοφαρίσει το καλύτερό του αποτέλεσμα στα 83 Grand Prix που έχει πάρει μέρος στην Moto2.

 

Λίγο πιο πίσω του, με διαφορά 75χιλ, ήταν ο Alex Marquez που πιστεύει στη νίκη αύριο και δήλωσε ξεκάθαρα ότι αυτή θα διεκδικήσει από τον ομόσταυλό του, κάτι που δεν κατάφερε στην Αργεντινή.

 

Από τη δεύτερη σειρά θα ξεκινήσει τον αγώνα ο Takaaki Nakagami που ελπίζει να βρει κάτι καλό μέχρι και την τελευταία στιγμή για να μείνει κοντά στους πρώτους.

 

Δίπλα του ο έμπειρος Tom Luthi που θα παλέψει για ένα τρίτο συνεχόμενο βάθρο. Ο Ελβετός ήταν η 5η Kalex στις πέντε πρώτες θέσεις.

 

Ο Aegerter με το πλαίσιο της Suter πήρε το καλύτερό του φετινό αποτέλεσμα και ανέβηκε στην 6η θέση, αφήνοντας στην έβδομη - για 16χιλ - τον Miguel Oliveira και το πλαίσιο της ΚΤΜ.

 

Ο Simeon κρατήθηκε στην 8η θέση, μπροστά από την Suter του Sandro Cortese και την KTM του εκπληκτικού Ricky Cardus που αντικαθιστά τον Brad Binder και μπήκε στη δεκάδα!

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Δεν γίνεσαι Πρωταθλητής

« Προηγούμενο άρθρο

COTA MotoGP: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα