• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
1ος ο Κώστας Ζαχαρόπουλος στην Τρίπολη
Με το λογότυπο του MOTOGP WORLD
Νέα 01/05/2017 - 16:38

Φωτογραφίες: Γιώργος & Ιωάννα Φιωτάκη IGF Productions

Ο Κώστας “Βουτυράς” Ζαχαρόπουλος με την πανίσχυρη Yamaha R1 και ο Σπύρος Καραγιάννης με την Honda CBR600RR έδωσαν μια σπουδαία μάχη για 22 γύρους, η οποία βρήκε νικητή τον πρώτο με διαφορά 0.138 του δευτερολέπτου! Ο Ζαχαρόπουλος προηγήθηκε στο ξεκίνημα, αλλά συνεχώς έκανε οδηγικά λάθη απειρίας μιας και ήταν ουσιαστικά ο πρώτος του Αγώνας (στα Μέγαρα έπεσε στο ξεκίνημα) κι έτσι επέτρεψε στον Καραγιάννη που είχε σαφώς καλύτερο στυλ να οδηγεί την κούρσα αρκετές φορές, με τις αλληλοπροσπεράσεις να δίνουν θέαμα. Στον τελευταίο γύρο ο Ζαχαρόπουλος έκανε μια ωραία προσπέραση σε ένα δύσκολο κομμάτι της πίστας και πήρε τη νίκη. Να σημειώσουμε ότι την R1, αλλά και τον οδηγό προετοιμάζουν οι Παύλος & Γιώργος Κούζουνας και έχουν ως Χορηγό επικοινωνίας το περιοδικό MOTOGP WORLD. Μάλιστα ήδη ο οδηγός προετοιμάζεται για το επόμενο βήμα που είναι η συμμετοχή στα SBK.

Στο 3ο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Βαγγέλης Γεωργόπουλος με την όμορφη μαύρη Ducati 1098, που κέρδισε πάνω στο νήμα τον Νίκο Μουρτζή που κάνει τα πρώτα του βήματα στο ΠΠΤ πάνω σε μια Yamaha R1.

Λίγο πιο πίσω ο Μπάμπης Θεωδορόπουλος με την Yamaha R6 οδήγησε εξαιρετικά και σημείωσε πολύ καλό χρόνο σε σχέση με τις δοκιμές, κερδίζοντας τη δική του μάχη με τον Μιχάλη Χατζηλία, με ίδια μοτοσυκλέτα. Οι Χρήστος Βερλέκης, Θανάσης Μπάκας, Ηλίας Τσουκάτος και Γιώργος Χάλαρης έκλεισαν τη δεκάδα. Στην κατηγορία που απευθύνεται σε νέους σε εμπειρία οδηγούς συμμετείχαν 18 “νέοι” στην ψυχή!

Στο συνοδευτικόαρχείο τα πλήρη αποτελέσματα:

Επόμενο άρθρο »

Sykes: Έφτασα κοντά!

« Προηγούμενο άρθρο

Davies: Η Ducati;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα