• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Davies: Η Ducati;
Δεν δούλευε όπως περίμενα...
Νέα 01/05/2017 - 16:15

Στο χαμηλότερο σκαλί του βάθρου βρέθηκε χτες ο Chaz Davies, στον δεύτερο αγώνα του 4ου Γύρου των SBK-Motul στο Assen.

 

Με δεδομένη την τεράστια απογοήτευσή του από την εγκατάλειψη στον πρώτο αγώνα, λόγω προβλήματος της Ducati, ο Βρετανός ήταν ικανοποιημένος.

 

Ο αναβάτης της Aruba.it Ducati δεν μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο από την 3η θέση, έχοντας πέσει σε κίνηση στους πρώτους γύρους του αγώνα, ξεκινώντας από την 10η θέση.

 

«Προσπάθησα να πιέσω, όμως η μοτοσυκλέτα δεν δούλευε όπως περίμενα και δεν είχα καθόλου εμπιστοσύνη στο μπροστινό».

 

«Ήταν αδύνατον να μειώσω τη διαφορά από τον Rea. Είμαι κάπως εκνευρισμένος, αν και πρέπει να είμαι χαρούμενος με το τελικό αποτέλεσμα».

 

«Στους πρώτους γύρους δεν είχα την εμπιστοσύνη που είχα στον πρώτο αγώνα. Δυστυχώς το μπροστινό ελαστικό, όπως είπα, έπαιξε το ρόλο του».

 

«Δεν είχα καλή πρόσφυση και ήταν σαν να οδηγούσα σε πάγο στους τελευταίους δέκα γύρους. Πρέπει να δούμε τι έγινε κι αν έφταιγε το set-up ή ο δυνατός άνεμος».

 

«Ήταν σημαντικό όμως να μην πέσω και να πάρω βαθμούς για το Πρωτάθλημα. Δεν μπορούσα όμως κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση».

 

Και σε δυο εβδομάδες ακολουθεί ο επόμενος Γύρος, η Imola. «Στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε φορά που θα έχουμε την ευκαιρία».

 

«Αυτό ελπίζουμε να κάνουμε σε δυο εβδομάδες, καθώς η Imola θα είναι ένας σημαντικός Γύρος για την Ducati αλλά και για εμένα».

Επόμενο άρθρο »

1ος ο Κώστας Ζαχαρόπουλος στην Τρίπολη

« Προηγούμενο άρθρο

Rea: Το μεγαλύτερό μου πρόβλημα;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα