• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
FB CORSE: Ντεμπουτάρει στη Valencia;
Η νέα ομάδα προσπαθεί να είναι έτοιμη στην Ισπανία.
Νέα 10/09/2009 - 09:27

Όπως αναφέραμε χτες, μια νέα Ιταλική ομάδα έχει προγραμματιστεί να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα MotoGP, του 2010. Πρόκειται για την την FB Corse, και τα σχέδιά της ακούγονται αρκετά φιλόδοξα. Μάλιστα, η καινούρια αυτή ομάδα εργάζεται πυρετωδώς, ώστε να πάρει φέτος το βάπτισμα του πυρός, στον αγώνα της Valencia.

 

Εάν οι φήμες που κυκλοφορούν ισχύουν, η μοτοσυκλέτα θα κινείται από έναν τρικύλινδρο κινητήρα, για τον οποίον οι ιθύνοντες της ομάδας, κάνουν λόγο ότι έχει καταγωγή από την Formula 1. Επίσης, φημολογείται ότι ολόκληρη η μοτοσυκλέτα θα είναι σχεδιασμένη από την ίδια της ομάδα (δηλαδή πλαίσιο και κινητήρας), καθιστώντας την FB Corse, τη μοναδική, πλήρως ιδιωτική ομάδα του grid.

 

Όπως και να έχει, είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να βλέπει κανείς ότι τη στιγμή που ακόμα και μεγάλα εργοστάσια, όπως η Kawasaki, εγκαταλείπουν τους αγώνες, ένας μικρός αλλά παθιασμένος ιδιώτης προσπαθεί να διακριθεί στην αρένα του δυσκολότερου Πρωταθλήματος Μοτοσυκλετών. Ελπίζουμε η προσπάθεια να έχει διάρκεια, και ακόμα περισσότεροι να ακολουθήσουν το παράδειγμα της FB Corse.

FB Corse Engine
FB Corse Engine

Επόμενο άρθρο »

MELANDRI: Σχολιάζει τον αγώνα του Misano.

« Προηγούμενο άρθρο

TECH 3 YAMAHA: Μένει ο Edwards. Τί συμβαίνει με Spies;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα