• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MELANDRI: Σχολιάζει τον αγώνα του Misano.
Ο Ιταλός περιγράφει το Grand Prix της πατρίδας του.
Νέα 10/09/2009 - 09:52

Η όγδοη θέση που πήρε ο Marco Melandri πήρε στον αγώνα του Misano σίγουρα δεν είναι ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά, ο ίδιος δήλωσε ικανοποιημένος τόσο από την επίδοσή του, όσο και από τη δουλειά της ομάδας του.

 

Ο Ιταλός, πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 250cc, προσπάθησε σκληρά να προσπεράσει τον Mika Kallio, που οδηγούσε την εργοστασιακή Desmosedici, αλλά ο Φινλανδός αντιστάθηκε σθεναρά, και τελικά κατάφερε να τερματίσει μπροστά από τον Melandri.

 

"Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Ήμουν τυχερός στην πρώτη στροφή, διότι ο De Angelis έκανε ένα λάθος, παρασύροντας αρκετούς αναβάτες. Ευτυχώς, κατάφερα να αποφύγω το ατύχημα, και μετά από δύο στροφές βρέθηκα στην έκτη θέση. Δυστυχώς, δεν μπορούσα να πιέσω, διότι πάντα η αίσθηση με κρύα ελαστικά είναι μέτρια. Αργότερα, τα πράγματα βελτιώθηκαν και άρχισα να ακολουθώ τον Kallio. Σε κάποιες στροφές ήταν γρηγορότερος, ενώ σε κάποιες άλλες ένιωθα ότι μπορούσα να τον φτάσω, οπότε ο ανταγωνισμός ήταν έντονος", σχολίασε ο Ιταλός.

 

"Κάθε φορά που προσπαθούσα να τον προσπεράσω, έκανα κάποιο λάθος, και η μοτοσυκλέτα έμοιαζε αρκετά δύσκολη στην οδήγηση. Έτσι, δεν μπόρεσα να φτάσω τους μπροστινούς μου. Γενικά είμαι ικανοποιημένος, διότι δεν ήμασταν μακριά από το δεύτερο group αναβατών, και αυτός ακριβώς ήταν ο στόχος μου. Τώρα, κοιτάμε μπροστά, για τον επόμενο αγώνα, στο Εstoril, όπου ελπίζω να είμαι ακόμα πιο γρήγορος", ολοκλήρωσε ο Melandri.

Melandri 2
Melandri 2

Επόμενο άρθρο »

ROSSI: «Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά από τη Yamaha»

« Προηγούμενο άρθρο

FB CORSE: Ντεμπουτάρει στη Valencia;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα