• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI: «Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά από τη Yamaha»
O Ιταλός συνεχίζει να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για την παραμονή του Lorenzo...
Νέα 10/09/2009 - 13:06
Πολλά ειπώθηκαν από τον Valentino Rossi κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού τριημέρου στο Misano σχετικά με την απόφαση του Jorge Lorenzo να μείνει για ακόμα μια χρονιά στη Yamaha.

Εμφανώς απογοητευμένος από την εξέλιξη αυτή ο Ιταλός δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος του συμβολαίου του σε περίπτωση που οι ιθύνοντες αποφασίσουν να κρατήσουν τον Ισπανό αναβάτη και μετά το 2010.

«Συνήθως οι μεγάλοι κατασκευαστές τα τελευταία χρόνια έχουν έναν κορυφαίο αναβάτη. Στη Yamaha είμαστε δύο... είναι μια διαφορετική στρατηγική η οποία μπορεί να φέρει καλά αποτελέσματα για την ομάδα, αλλά να αποδειχθεί επίσης καταστροφική. Πάντα προσπαθώ να κάνω εξαιρετική δουλειά στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας και συνήθως αυτή η δουλειά γίνεται μόνο για μένα. Τώρα όμως κάνω αυτή τη δουλειά και για τον χειρότερο εχθρό μου! Ειλικρινά, νομίζω ότι δεν αξίζω τέτοια συμπεριφορά μετά από όλα όσα έχω κάνει για τη Yamaha. Αυτή όμως είναι η επιλογή της Yamaha...», δήλωσε ο οχτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο GPWEEK και τον έγκριτο δημοσιογράφο Michael Scott.

Κλείνοντας ο Rossi αναφέρθηκε στο μέλλον αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει: «Πρέπει να αποφασίσω για το μέλλον μου στις μοτοσυκλέτες στις αρχές Ιουνίου του 2010. Θα δω αν θα συνεχίσω και αν αυτό θα γίνει με τη Yamaha ή θα αλλάξω ομάδα. Πριν συμβούν όλα αυτά ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου να αποχωρήσω από τη Yamaha, τώρα όμως με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον Lorenzo, πρέπει να πάρω μια απόφαση».

Επόμενο άρθρο »

King of Europe - 26 & 27 Σεπτεμβρίου - δελτίο τύπου:

« Προηγούμενο άρθρο

MELANDRI: Σχολιάζει τον αγώνα του Misano.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα