• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Folger: Ήταν ωραία που πέρασα τον Rossi!
Θα μπορούσα να φτάσω και τον Vinales!
Νέα 09/05/2017 - 12:53

Ο Κυριακάτικος αγώνας στην Jerez δεν θα ξεχαστεί εύκολα από τον Jonas Folger, καθώς δεν είναι συνηθισμένο το φαινόμενο να προσπερνά τον Valentino Rossi.

 

Ο Γερμανός άσος τερμάτισε στην πολύ καλή 8η θέση, ενώ στις δηλώσεις του είπε ότι θα μπορούσε να φτάσει ακόμα και τον Vinales μπροστά!

 

«Ένοιωθα μεγάλη αυτοπεποίθηση. Το να περνάς έναν αναβάτη όπως ο Rossi είναι κάτι τελείως διαφορετικό απ’ ότι να περνάς κάποιον άλλο».

 

«Ήμουν γρήγορος αν και είχα τα ίδια προβλήματα που είχε κι αυτός με τα ελαστικά. Όσο για τα υπόλοιπα ήμουν ιδιαίτερα δυνατός στην επιτάχυνση».

 

Μόνο στην αρχή αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες. «Δεν ξέρω γιατί αλλά δυσκολεύτηκα αρκετά στους πρώτους γύρους. Όταν έπρεπε να περάσω τον Miller έχασα χρόνο, ενώ ανοίχτηκα κιόλας καθώς δεν ήμουν δυνατός στα φρένα».

 

«Είναι λίγο απογοητευτικό, διότι αν έλειπαν αυτά τα προβλήματα στην αρχή θα μπορούσα να φτάσω τον Vinales. Τερμάτισε 3δ μπροστά μου, αλλά είχαμε τον ίδιο ρυθμό».

 

«Δυστυχώς δεν είναι ένα πρόβλημα που εμφανίζεται για πρώτη φορά. Το είχα και στο Qatar και στο Τέξας. Δυσκολεύομαι περισσότερο στα φρένα στην αρχή. Ίσως πρέπει ν’ αλλάξω τεχνική».

 

Η γνώμη του για την 4η θέση του Johann Zarco, του ομόσταυλού του; «Η μόνη μας διαφορά ήταν στην αρχή του αγώνα. Εγώ δυσκολευόμουν ενώ ο Johann είχε τέλειο και σταθερό ρυθμό».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Περισσότερο αισιόδοξος!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Δυσκολεύτηκα στην αρχή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα