• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Περισσότερο αισιόδοξος!
Μετά και το τεστ της Δευτέρας
Νέα 09/05/2017 - 13:43

Πολύ χαρούμενος ήταν ο Jorge Lorenzo και μετά το τεστ της Δευτέρας στην πίστα της Jerez.

 

Δεν ήταν η 6η του θέση, αλλά το γεγονός ότι καταλαβαίνει όλο και περισσότερο τη νέα του μοτοσυκλέτα, με αποτέλεσμα να γράφει πολύ καλούς χρόνους.

 

«Δεν είχαμε κάτι νέο να δοκιμάσουμε, αλλά είδα 3 ή 4 διαφορετικά set-up και κάποια ήταν καλύτερα από αυτά που είχα στον αγώνα».

 

«Όσο περισσότερα χιλιόμετρα κάνω, τόσο πιο άνετα νοιώθω και μετά από αυτό το τεστ νοιώθω ακόμα πιο αισιόδοξος».

 

«Νοιώθω καλά στα φρένα και μπορώ να πω ότι με την Ducati είναι πιο εύκολο να φρενάρεις δυνατά, απ’ ότι ήταν με την Yamaha. Είμαι πολύ χαρούμενος και το διασκεδάζω όλο και περισσότερο».

 

«Είχαμε δει βελτίωση ήδη από την Αργεντινή και ακόμα περισσότερη στο Τέξας. Σε σχέση με το Qatar, είναι σαν να είμαι σε τελείως διαφορετικό κόσμο! Τη νοιώθω δικιά μου τώρα».

 

Ποιά ήταν η γνώμη του για το ελαστικό του 2016; «Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές, αλλά είναι λίγο χειρότερο από αυτό που έχουμε τώρα».

 

«Δίνει λιγότερη πρόσφυση στις στροφές. Όταν το έβαλα ήμουν πιο αργός. Αν το θέλουν οι περισσότεροι αναβάτες, τότε οκ. Αλλά όχι ν’ αλλάξουμε επειδή το θέλουν 1-2 οδηγοί».

 

«Σε μια τέτοια περίπτωση θα ήταν προτιμότερο να συνεχίσουμε με αυτό που έχουμε και να δουλέψουν πάνω σ’ ένα νέο ελαστικό που θα αρέσει σε όλους».

 

Η δουλειά για τον Jorge Lorenzo δεν έχει τελειώσει ακόμα. Θέλει να επιβεβαιώσει τα όσα θετικά είδε στην Jerez, και την Δευτέρα θα είναι στο Mugello με την Ducati.

Επόμενο άρθρο »

Aleix: Με το παλιό ελαστικό;

« Προηγούμενο άρθρο

Folger: Ήταν ωραία που πέρασα τον Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα