• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σεμνά κορίτσια και paddock... boys!
Το αίτημα του ICV για το GP στην Βαρκελώνη!
Νέα 11/05/2017 - 17:43

Στην Jerez είχαμε τη δήμαρχο της περιοχής να προσπαθεί ανεπιτυχώς, προ του Grand Prix στην Ανδαλουσία, να σταματήσει τη συμμετοχή των paddock girls.

 

Τώρα, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, ένα Καταλανικό κόμμα προσπαθεί να βρει τρόπο, ώστε να γίνουν ορισμένες αλλαγές που προτείνει.

 

Το κόμμα αυτό, το ICV (Iniciativa per Cataluyna Vers), έχει καταθέσει ειδικό αίτημα στην τοπική αυτοδιοίκηση του Montmelo.

 

Τι ζητά; Σε αντίθεση με την Jerez, το ICV θέλει να επιβάλει κώδικα ντυσίματος στα κορίτσια του paddock, αλλά και (για λόγους ισότητας) να επιβάλλει τα paddock... boys!

 

Το ενδιαφέρον είναι ότι θέλουν τα παραπάνω να εφαρμοστούν σε κάθε διοργάνωση που αναλαμβάνει η Καταλανική πίστα Montmelo, της F1 συμπεριλαμβανομένης!

 

Για να προχωρήσει το σχετικό αίτημα του ICV, θα πρέπει να βρεθεί ένας ακόμα Δημοτικός Σύμβουλος του Montmelo που να το υποστηρίξει. Κάτι που δεν φαίνεται δύσκολο.

 

Βέβαια, απομένει να δούμε αν το Montmelo και το Δημοτικό Συμβούλιο θα έχουν τη δύναμη και τη δικαιοδοσία να επιβάλουν μια τέτοια αλλαγή στην Dorna.

 

«Ο ρόλος των κοριτσιών στο GP δεν ταιριάζει με μια κοινωνία του 21ου αιώνα που έχει στόχο να είναι μοντέρνα και ισότιμη», δήλωνε ο Jordi Manils του ICV σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό.

 

«Αυτό που κάνει είναι να αντικειμενοποιεί τις γυναίκες και να τις βάζει σ’ ένα ρόλο που είναι απλά ένα αντικείμενο κι ένα κόσμημα της στιγμής». 

Επόμενο άρθρο »

Ducati: Με τρεις και το ‘18

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Στα ενδότερα της KTM Ajo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα