• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Mackenzie αντί Kent
Στην ομάδα της Kiefer Racing
Νέα 12/05/2017 - 11:23

Η Kiefer Racing αποφάσισε ότι για το υπόλοιπο της σεζόν, τη θέση του Danny Kent που άφησε αιφνιδίως την ομάδα, θα πάρει ο Tarran Mackenzie.

 

Η ομάδα υπέγραψε τον Βρετανό άσο, ο οποίος πέρασε από το Red Bull Rookies Cup το 2012 και το 2013 χωρίς να πετύχει κάτι το ιδιαίτερο.

 

Φέτος όμως αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία στην κατηγορία Supersport των BSB όπου και έχει έξι στις έξι νίκες, με τη διαφορά του από τον δεύτερο να είναι στους 54 βαθμούς.

 

Ο Tarran είναι γόνος αγωνιστικής οικογένειας, με τον πατέρα του, Niall Mackenzie, να έχει αγωνιστεί στα 500cc τις δεκαετίες ’80 και ’90 με 7 βάθρα στην καριέρα του.

 

«Είμαι απίστευτα ευγνώμων γι’ αυτή την ευκαιρία που μου δίνει η Kiefer Racing», είπε ο Tarran. «Ανυπομονώ γι’ αυτή την πρόκληση στην κατηγορία Moto2».

 

«Θα αφοσιωθώ απόλυτα στην ομάδα, καθώς θα συνηθίζω τη νέα μοτοσυκλέτα και τις πίστες. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους στην ομάδα μου ποτ μου επέτρεψαν ν’ ακολουθήσω το όνειρό μου».

 

Από την πλευρά του, ο Stefan Kiefer, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, είπε: «Δεν ήταν εύκολο να βρούμε έναν αντικαταστάτη για τον Danny».

 

«Στόχος μας ήταν να υπογράψουμε έναν νεαρό ταλαντούχο οδηγό που θα έχει τις ικανότητες ν’ ανταπεξέλθει σ’ αυτό το δύσκολο Πρωτάθλημα».

 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρήκαμε έναν νεαρό και επιτυχημένο αναβάτη όπως ο Tarran Mackenzie».

 

«Θα του δώσουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη, έτσι ώστε να εξοικειωθεί γρήγορα με τα δεδομένα της Moto2».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Imola: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati: Με τρεις και το ‘18

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα