• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Ποιός θα επικρατήσει στο Le Mans;
Ο Morbido, ο Marquez ή κάποιος άλλος;
Νέα 17/05/2017 - 16:15

Μετά την επιβλητική του παρουσία στους τρεις πρώτους αγώνες της χρονιάς, ο Franco Morbidelli έκανε το πρώτο του λάθος σε αγώνα στην Jerez.

 

Έχασε λοιπόν την ευκαιρία να συνεχίσει το αήττητο σερί του, με τον ομόσταυλό του - τον Alex Marquez - να παίρνει την πρώτη του νίκη στη μεσαία κατηγορία.

 

Ο Alex ήταν δυνατός από την πρώτη στιγμή στην Jerez, είτε στο βρεγμένο είτε στο στεγνό και πήρε τους 25β ξεκινώντας από την pole position.

 

Και όλα αυτά σε μια πίστα που - τουλάχιστον στη θεωρία - έκρυβε αρκετές δυσκολίες για τον ίδιο στο παρελθόν.

 

Με τη νίκη του αυτή, ο Marquez φτάνει στο Le Mans με ανεβασμένη ψυχολογία, ωστόσο τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για τον Ισπανό.

 

Ο Morbido έχει δυνατή παράδοση στην Γαλλία, με παρουσία στη δεκάδα στον πρώτο του αγώνα εκεί και δυο θέσεις στην 5άδα στη συνέχεια. Κι όλα αυτά σε σεζόν που τα πράγματα ήταν διαφορετικά για τον Ιταλο-Βραζιλιάνο.

 

Πάντως ελπίδες για νίκη έχει και ο Tom Luthi, ο οποίος μετρά τέσσερεις νίκες στο Le Mans, δυο στην μικρή κατηγορία (125cc) και δυο στην Moto2.

 

Πέρυσι ήταν στην pole και στο βάθρο (3ος) ενώ το 2015 ήταν η τελευταία φορά που κέρδιζε εκεί. Ο Luthi ξέρει ότι στο Le Mans έχει ελπίδες να πάρει τους πρώτους του 25β για το ’17.

 

Ο Peco Bagnaia της ομάδας του Valentino Rossi πήρε το πρώτο του βάθρο στην Jerez και σπάζοντας το ρόδι, θέλει να συνεχίσει σ’ αυτό το μοτίβο και στη συνέχεια.

 

Στόχος του είναι να πάρει αυτός τον τίτλο του Νεοφερμένου στην κατηγορία κι ένα σημαντικό βήμα έκανε στην Ισπανία, ξεφεύγοντας 20β μπροστά από τον δεύτερο στη σχετική λίστα.

 

Με 50% επιτυχία στα βάθρα μέχρι στιγμής, ο Miguel Oliveira θα πιέσει την ΚΤΜ του για ένα ακόμα καλό αποτέλεσμα, δίνοντας μάχες μπροστά μαζί με τους Nakagami, Pasini και Aegerter.

 

Ο τελευταίος θα έχει καινούργιο ομόσταυλο δίπλα του στο γκαράζ, τον Tarran Mackenzie που θα κάνει το ντεμπούτο του στην Moto2 αυτή την Παρασκευή στις ΕΔ1.

 

Δείτε εδώ όλες τις ώρες των μεταδόσεων της COSMOTE TV αυτό το Σ/Κ από την πίστα του Le Mans.

Επόμενο άρθρο »

H Michelin σε εντός έδρας παιγνίδι

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP @ Le Mans!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα