• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΠΤ 2017: Ιδανικό ξεκίνημα για τον Σάκη Συνιώρη
Επιτυχίες σε Μέγαρα και Τρίπολη για τον Έλληνα άσο
Νέα 17/05/2017 - 14:21

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με δυναμικό τρόπο ξεκίνησε η σεζόν για τον 10 φορές Πρωταθλητή Ελλάδας, Σάκη Συνιώρη, ο οποίος παραμένει αήττητος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών, μετά το πέρας των δυο πρώτων αγώνων της σεζόν. Η υπεράσπιση του περσινού του Τίτλου ξεκίνησε με το δεξί στην πίστα των Μεγάρων, όπου και διεξήχθη ο πρώτος αγώνας για το 2017. Το έμπειρο τεχνικό team και ο Σάκης Συνιώρης δούλεψαν σκληρά για να ξεπεράσουν τα προβλήματα με τα ηλεκτρονικά, ενώ μετά το πρωινό ζέσταμα αποφάσισαν ν’ αλλάξουν τελείως το στήσιμο της πίσω ανάρτησης. Έτσι, αφού χρειάστηκε μερικούς γύρους για να πάρει τη σωστή αίσθηση από τη μοτοσυκλέτα του, ο Σάκης ανέβασε την απόδοσή του στη συνέχεια και πήρε τους 25β. Νικηφόρα ήταν η παρουσία του αναβάτη της Christou Racing Team και στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης. Η αντίδραση της ομάδας ήταν άμεση σ’ ένα πρόβλημα με το ψυγείο (υπερθέρμανση) το οποίο αντικαταστάθηκε και η Aprilia ήταν έτοιμη για τις κατατακτήριες, όπου και έκανε χρόνο μόλις 41χιλ πάνω από αυτόν της pole position. Η συνέχεια όμως ανήκε αποκλειστικά στον Σάκη, ο οποίος κάνοντας καταπληκτική εκκίνηση πέρασε πρώτος, δίνοντας μάχες στους πρώτους γύρους του αγώνα με τον μεγάλο του αντίπαλο, τον Χάρη Παρασκευόπουλο. Αλάνθαστος και με εντυπωσιακά σταθερό ρυθμό, δεν άργησε να ξεφύγει μπροστά και να συνεχίσει δυνατά μέχρι το τέλος, κερδίζοντας τον αγώνα με 9 δευτερόλεπτα διαφορά από τον δεύτερο, έχοντας σημειώσει και τον ταχύτερο γύρο (56,820). Έτσι, μετά από δυο αγώνες, ο Σάκης Συνιώρης της Christou Racing Team είναι πρώτος στη βαθμολογία έχοντας πάρει και τους 50 διαθέσιμους βαθμούς κι ετοιμάζεται για τον τρίτο αγώνα της σεζόν, στην πίστα των Σερρών το τελευταίο Σ/Κ του Μαΐου.

 

 

Σάκης Συνιώρης (Christou Racing Team #1)

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας στα Μέγαρα. Στην αρχή χρειάστηκα μερικούς γύρους μέχρι να αποκτήσω αίσθηση της μοτοσυκλέτας, κυρίως λόγω των αλλαγών που κάναμε στην πίσω ανάρτηση. Όταν ένοιωσα άνετα, βρήκα την ευκαιρία κι επιτέθηκα  στον Χάρη και οδηγώντας χωρίς λάθη πήρα τη νίκη. Στην Τρίπολη, παρά το γεγονός ότι υστερούσαμε σε ιπποδύναμη, ήμουν σταθερός στο γυρολόγιό μου, είχα απάντηση στις επιθέσεις του Χάρη και ανεβάζοντας το ρυθμό μου στο δεύτερο μισό του αγώνα, κέρδισα με άνεση. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς που μας στηρίζουν στην προσπάθειά μας, αλλά και την ομάδα μου για την καταπληκτική δουλειά που έκανε, όπως και τον Κώστα Μήτσαρη, τον γυμναστή μου, η συμβολή του οποίου είναι σημαντική για τη σωστή προετοιμασία μου στους αγώνες».

 

Μάκης Χρήστου Team Manager

«Η ομάδα δούλεψε μεθοδικά και άρτια τόσο στα Μέγαρα, όσο και στην Τρίπολη, ξεπερνώντας τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν για να πάρουμε τα δυο πολύ θετικά αποτελέσματα που μας γεμίζουν δύναμη και αισιοδοξία για τη συνέχεια. Εδώ θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Σταύρο Γεωργακόπουλο, για την πολύτιμη βοήθειά του στα Μέγαρα, όπως και όλους τους χορηγούς μας, χάρη στην υποστήριξη των οποίων πήραμε αυτά τα δυο πολύ θετικά αποτελέσματα. Η συμπαράσταση των ENEOS, CFC, PERROS, EZUP, PERISTERAS, DUNLOP, SHOEI, IXS, VGR, 4RACING, DID, RENTHAL, SEBIMOTO, ERMAX, MIMIKOS.GR, RISE, ΤΣΕΛΟΣ, CAPRICCIOSA, CBRACING και DIEM αποτελεί την κινητήριο δύναμή μας για να συνεχίσουμε στο δρόμο των επιτυχιών».

 

 

 

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP @ Le Mans!

« Προηγούμενο άρθρο

Διαφορά 4 βαθμών!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα