• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Πρέπει να βελτιώσουμε την Μ1
Είμαστε πρώτοι αλλά δεν είναι αρκετό...
Νέα 18/05/2017 - 15:03

Για να είναι «πραγματικά ανταγωνιστικός» ο Valentino Rossi ξέρει ότι πρέπει να βελτιώσει τη μοτοσυκλέτα του, κάτι που θα τον βοηθήσει να κρατήσει και την 1η θέση στη  βαθμολογία.

 

Ο Vale έμεινε πρώτος παρά το πολύ άσχημο αποτέλεσμα στην Jerez, αλλά πίσω του - με διαφορά 10β - είναι οι Vinales, Marquez και Pedrosa.

 

«Μετά τις δυσκολίες στην Jerez, το Le Mans θα είναι πολύ σημαντικό», σχολιάζει ο Ιταλός άσος της Movistar Yamaha.

 

«Είναι αλήθεια ότι είμαστε ακόμα πρώτοι κι αυτό είναι καλό, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε την Μ1 για να είμαστε πραγματικά ανταγωνιστικοί».

 

«Το τεστ στην Jerez ήταν σημαντικό και καταλάβαμε κάποια πράγματα. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε καλά από την 1η περίοδο για να είμαστε αμέσως ανταγωνιστικοί».

 

«Είμαστε αισιόδοξοι και θέλουμε να επιστρέψουμε αμέσως στη δουλειά μας με τη μοτοσυκλέτα. Ελπίζω κι ο καιρός να είναι καλός, διότι πρέπει να δοκιμάσουμε τη μοτοσυκλέτα στο στεγνό».

 

Το Le Mans είναι μια καλή πίστα για την Yamaha, που έχει κάνει το 1-2 τα δυο τελευταία χρόνια εκεί.

 

Ο Valentino έχει 62β που είναι η μικρότερη συγκομιδή βαθμών για τον πρώτο στη βαθμολογία μετά από 4 αγώνες, από τότε που ισχύει το τωρινό σύστημα βαθμολογίας (1993).

 

Επιπλέον, ο Rossi είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας χωρίς ακόμα να πάρει νίκη, κάτι που είχε συμβεί για τελευταία φορά το 2006 με τον Nicky Hayden.

 

Να θυμίσουμε ότι οι Rossi και Vinales - λίγες ημέρες πριν το GP της Jerez - δοκίμασαν τη νέα άσφαλτο του Le Mans στο επίσημο τεστ της Michelin.

Επόμενο άρθρο »

Φωτό από το ατύχημα του Hayden

« Προηγούμενο άρθρο

«Έλα Nicky... είμαστε όλοι μαζί σου»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα