• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Ποτέ δεν ήμουν
Τόσο σταθερός όσο σήμερα με την Ducati!
Νέα 22/05/2017 - 11:06

Μετά τον αγώνα της Jerez και το βάθρο που πήρε ο Jorge Lorenzo, το πρώτο του με την Ducati, στο Le Mans δεν μπόρεσε να επαναλάβει κάτι αντίστοιχο.

 

Αυτή τη φορά χρειάστηκε να ξεκινήσει από πολύ πίσω, μετά το «μαύρο» Σάββατο όταν και δεν κατάφερε να περάσει στις ΚΑΤ2 και ξεκίνησε από την 16η θέση τον αγώνα.

 

Ωστόσο κατάφερε στο τέλος, εκμεταλλευόμενος τα λάθη των αντιπάλων του, να περάσει τη γραμμή τερματισμού στην έκτη θέση.

 

«Η απόσταση των 24δ από την κορυφή είναι μεγάλη. Οι μπροστά είχαν περίπου έξι δέκατα καλύτερο ρυθμό από εμένα στην αρχή, ενώ και το να ξεκινάς τόσο πίσω δεν ήταν εύκολο, ειδικά για να διατηρήσω τη ψυχραιμία μου».

 

«Στο δεύτερο μισό  με βοήθησαν οι πτώσεις... ήμουν όμως σταθερός, δεν νομίζω να ήμουν ποτέ τόσο σταθερός με την Ducati, λαμβάνοντας υπόψη ότι ποτέ δεν ήμουν τελείως άνετα με τις ρυθμίσεις».

 

Και τώρα ακολουθεί το Mugello: «Θα πρέπει να δουλέψουμε και κυρίως με τα ελαστικά. Για την ώρα δεν έχουμε κάποιο πλεονέκτημα, αλλά έχουμε μαζέψει πληροφόρηση μετά το τελευταίο τεστ».

 

Τι άλλαξε μέσα στο διάστημα των δυο εβδομάδων για τον Lorenzo;

 

«Στην Jerez είχαμε χρόνο την Παρασκευή να στήσουμε τη μοτοσυκλέτα, εδώ βελτιώσαμε την Ducati αλλά όχι αρκετά. Σε κάποιες στροφές δυσκολεύτηκα να την κάνω να στρίψει όπως ήθελα. Στο δεύτερο μισό όμως ήμουν ανταγωνιστικός».

 

Τέλος, τον ρώτησαν και για την πτώση του Valentino Rossi λίγο πριν τη γραμμή τερματισμού.

 

«Είναι τρελό Πρωτάθλημα. Ο Rossi είναι σταθερός πάντα. Σήμερα είδε ότι είχε τον Vinales. Οι πρώτοι κάνουν πολλά λάθη και είμαι βέβαιος ότι δεν θα είναι τα τελευταία».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Παραδόθηκα

« Προηγούμενο άρθρο

Έπεσε μαχόμενος ο Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα