• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έπεσε μαχόμενος ο Rossi!
Προβληματισμένος όμως ο Ιταλός άσος
Νέα 21/05/2017 - 22:01

Ο Valentino Rossi έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρώτη του φετινή νίκη, όταν έκανε το λάθος στην 11, μερικές στροφές πριν τελειώσει ο αγώνας.

 

Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ο Vale ήταν τρίτος αλλά στο τέλος οδήγησε εντυπωσιακά και αφού πέρασε τον Zarco, έφτασε και νίκησε και τον Vinales για την 1η θέση.

 

Όμως ο τελευταίος γύρος αποδείχτηκε καταστροφικός για τον Ιταλό άσο, ένα μικρό άνοιγμα της γραμμής του στην 6 έδωσε την 1η θέση στον Vinales, ενώ λίγο μετά ήρθε η πτώση.

 

Μια πτώση, για την οποία ο Rossi δεν μπορεί να εξηγήσει πως ήρθε...

 

«Μεγάλο κρίμα για την ομάδα μου... ήταν το καλύτερό μας Σ/Κ φέτος και ήμουν πολυ ανταγωνιστικός στην πίστα, ακόμα και στο βρεγμένο, αλλά ειδικά στον αγώνα».

 

«Σίγουρα θα μπορούσε να είναι το καλύτερό μου αποτέλεσμα φέτος. Ήταν δύσκολα όμως, διότι ο ρυθμός ήταν υψηλός αλλά στο τέλος ένοιωθα άνετα κι έτσι επιτέθηκα».

 

«Δυστυχώς όμως, στην 6, έκανα ένα λάθος στον τελευταίο γύρο κι έπεσα λίγο πίσω και ο Maverick μπόρεσε και με πέρασε».

 

«Ήξερα ότι θα είχα άλλη μια ευκαιρία, διότι ήμασταν πολύ κοντά και προσπάθησα να μείνω εκεί, διότι στο τελευταίο κομμάτι ήμουν δυνατός».

 

«Ειλικρινά όμως, το τι έγινε με την πτώση δεν το καταλαβαίνουμε. Συνήθως προσέχεις το μπροστά, αλλά έχασα το πίσω... όμως έκανα λάθος κι έτσι έχουν τα πράγματα».

 

Ήταν η πρώτη εγκατάλειψη αγώνα για τον Valentino Rossi μετά το Ιαπωνικό GP πέρυσι και ως αποτέλεσμα έπεσε από την 1η θέση της βαθμολογίας στην τρίτη.

 

«Πολύ κρίμα που επιστρέφω σπίτι με 0 βαθμούς. Πρώρα απ’ όλα λυπάμαι που έχασα μια πιθανή νίκη, αλλά και που έχασα την 1η θέση στη βαθμολογία».

 

«Για μένα όμως παραμένει ένα καλό Σ/Κ διότι ήμουν δυνατός. Τώρα πρέπει να σκεφτόμαστε τον επόμενο αγώνα κι ελπίζω να οδηγήσω κι εκεί όπως εδώ».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Ποτέ δεν ήμουν

« Προηγούμενο άρθρο

Zarco: Vinales και καιρός!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα