• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Vinales και καιρός!
Τα κλειδιά για την επιτυχία του!
Νέα 21/05/2017 - 21:25

Ο Johann Zarco παραδέχτηκε μετά το τέλος του σημερινού αγώνα, ότι όταν βρέθηκε για λίγο - στην αρχή - στην 1η θέση του αγώνα, θυμόταν την καταστροφή στο Qatar!

 

Τότε, ο Γάλλος άσος ήταν μπροστά και μάλιστα είχε κάνει διαφορά από τους αναβάτες πίσω του, όταν έκανε το λάθος κι έπεσε.

 

Τώρα όμως, μέσα στην πατρίδα του, ο Zarco δεν έκανε κανένα λάθος, οδήγησε καταπληκτικά, φρόντισε όσο καλύτερα γινόταν τα ελαστικά του και πήρε μια σπουδαία 2η θέση.

 

«Ήταν ωραία που οδήγησα για λίγο τον αγώνα. Είναι αλήθεια ότι νοιώθω καλά στις πρώτες στροφές και τα κατάφερα κι εδώ ν’ αρπάξω την ευκαιρία».

 

«Όταν όμως ήμουν μπροστά, μου ήρθαν οι μνήμες του Qatar και είπα: μην κάνεις το ίδιο λάθος. Οι συνθήκες ήταν καλύτερες και ήταν πιο εύκολο να μείνεις πάνω στη μοτοσυκλέτα».

 

«Όταν με πέρασε ο Vinales ήταν ωραία, διότι ήταν γρήγορος και μπόρεσα να τον ακολουθήσω. Αυτό ήταν το κλειδί για μένα, διότι έμεινα στο ρυθμό του και ξέφυγα».

 

«Στο τέλος ο Valentino ήταν πολύ δυνατός και με πέρασε. Ήμουν τρίτος και τους έβλεπα μπροστά κι έλεγα: εδώ είναι δύσκολη πίστα και όλο κάτι μπορεί να γίνει».

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τη 2η θέση... πολλοί οπαδοί... ποτέ δεν ήμουν τόσο δυνατός! Μαθαίνω και το διασκεδάζω».

 

Να σημειώσουμε ότι ο Zarco - που ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Tech3 για ένα ακόμα χρόνο - είχε επιλέξει τα μαλακά ελαστικά μπροστά-πίσω.

 

Οι περισσότεροι αναβάτες είχαν επιλέξει τουλάχιστον ένα μεσαίο ελαστικό, ενώ οι εργοστασιακές Yamaha βγήκαν στην πίστα με τα μεσαία μπροστά-πίσω.

 

«Όλο το Σ/Κ είχα τα μαλακά και είπαμε να τα κρατήσουμε μιας και είχαμε χτίσει εμπιστοσύνη μ’ αυτά».

 

«Ήμουν και τυχερός όμως, διότι εν τέλει στον αγώνα δεν ήταν τόσο ζεστά όσο περιμέναμε και αυτό με βοήθησε να κρατήσω το ρυθμό μου σήμερα».

Επόμενο άρθρο »

Έπεσε μαχόμενος ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Η νίκη στο Le Mans;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα