• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Με την Suzuki
Δεν είναι εύκολο να προσπεράσεις
Νέα 22/05/2017 - 14:00

Πικρή γεύση στο στόμα του Andrea Iannone άφησε και το Le Mans, με τον Ιταλό άσο να συμβιβάζεται με την δέκατη θέση στον αγώνα.

 

Μια θέση που σαφώς δεν ταιριάζει ούτε με τις δικές του φιλοδοξίες, ούτε με τις αντίστοιχες της ομάδας του.

 

«Ήταν αναμφίβολα ένα δύσκολο Σ/Κ, αλλά δεν έχουμε την παραμικρή διάθεση να τα παρατήσουμε. Είμαστε δυνατοί και η επιθυμία μας να ανακάμψουμε είναι μεγάλη».

 

«Σε κάθε αγώνα έχω καταφέρει να είμαι πιο γρήγορος απ’ ότι πέρυσι, αλλά δεν είναι αρκετό. Πρέπει να κάνουμε περισσότερα διότι οι αντίπαλοί μας έχουν κάνει βήματα μπροστά».

 

«Όταν πιέζω πολύ, ρισκάρω την πτώση και για μένα ήταν εκ των ων ουκ άνευ να τερματίσω τον αγώνα και να πάρω βαθμούς. Προφανώς η 10η θέση δεν με χαροποιεί, αλλά θέλω να είμαι αισιόδοξος για το μέλλον».

 

«Δυσκολευόμουν πολύ να μειώσω ταχύτητα για τις στροφές, συν του ότι στο πρώτο κομμάτι της πίστας συνάντησα δυσκολίες με την επιτάχυνση».

 

«Το σημαντικό είναι να κατανοήσεις την κατάσταση καλά. Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι το μπροστινό τμήμα της μοτοσυκλέτας, ειδικά όταν μπαίνεις στις στροφές».

 

Τέλος μίλησε και για το γεγονός ότι δυσκολεύεται να κάνει προσπεράσεις με την GSX-RR του.

 

«Ναι, είναι δύσκολο γιατί δεν νοιώθω γρήγορος και δυσκολεύομαι με την πρόσφυση. Ο επόμενος αγώνας είναι στο Mugello κι ελπίζω να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί».

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Δώρο το βάθρο

« Προηγούμενο άρθρο

500 νίκες η Yamaha!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα