• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Δώρο το βάθρο
Ευχαριστώ τον Valentino
Νέα 22/05/2017 - 15:01

Μετά το τέλος του αγώνα στο Le Mans χτες, έγινε κάτι που δεν το έχουμε ξαναδεί τα τελευταία πέντε χρόνια.

 

Τόσα είναι τα έτη που αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία ο Marc Marquez και για πρώτη φορά, στη βαθμολογία, είναι πίσω από τον Dani Pedrosa!

 

Ο μυαλωμένος Dani έκανε καταπληκτικό αγώνα στην Jerez και πήρε τη νίκη, ενώ ήταν στο βάθρο χτες στο Le Mans παρά το ότι ξεκίνησε από την 5η σειρά του grid!

 

«Όλη τη νύχτα σκεφτόμουν πως θα περάσω το πρώτο εσάκι χωρίς προβλήματα και όταν το έκανα, ανακουφίστηκα», είπε ο Dani αστειευόμενος και συνέχισε.

 

«Ξεκίνησα από πολύ πίσω και ήξερα ότι οι πρώτες στροφές θα ήταν πολύ δύσκολες και ότι δεν θα ήταν εύκολο να κερδίσω έδαφος».

 

«Είμαι σούπερ χαρούμενος με τον αγώνα που έκανα. Το κλειδί ήταν η διαχείριση της όλης κατάστασης και η αποφυγή λαθών».

 

Το σχέδιό του δούλεψε στην εντέλεια και στο τέλος ήρθε ένα ανέλπιστο βάθρο για τον βετεράνο άσο της Repsol Honda.

 

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Valentino γι’ αυτό το δώρο», λέει χαμογελώντας. «Ήταν μια δύσκολη και περίπλοκη πρόκληση, το να προσπαθώ να είμαι επιθετικός, μένοντας όμως ψύχραιμος».

 

«Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να εκμεταλλευτώ τις συγκυρίες και πρέπει να συνεχίσουμε σ’ αυτή την κατεύθυνση».

 

«Στους τελευταίους δέκα γύρους είχα chattering (σ.σ. ταλαντώσεις) μπροστά και δεν μπορούσα να κερδίσω πολλά. Πρόσεξα μόνο να μην πέσω».

 

Ο Dani έχει ένα πιο επιθετικό πρόσωπο και εμπιστευόμενος τη μοτοσυκλέτα του δίνει μάχες με τους αντιπάλους του, όπως χτες με τον Dovi και τον Crutchlow.

 

«Ο Andrea οδήγησε καλά. Ήταν δυνατός στην επιτάχυνση και στα φρένα και δεν ήταν εύκολο να τον προσπεράσω. Από την άλλη ο Cal έκανε ένα μικρό λάθος».

 

«Ανοίχτηκε λίγο και μπήκα, αλλά επανήλθε στην τροχιά του και ακουμπήσαμε. Ήμουν λίγο στο όριο, αλλά δεν είχα πρόθεση ν’ ακουμπήσουμε. Ευτυχώς δεν πέσαμε».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Δυο λάθη σε πέντε αγώνες

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Με την Suzuki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα