• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δυο λάθη σε πέντε αγώνες
Είναι πολλά....
Νέα 22/05/2017 - 16:35

Την ώρα που ο Dani Pedrosa έπαιρνε το τρίτο συνεχόμενό του βάθρο - κάτι που δεν έχει γίνει εδώ και τρία χρόνια - ο Marc Marquez έκανε ένα ακόμα λάθος σε αγώνα.

 

Ήταν η δεύτερή του πτώση σε διάστημα μόλις πέντε Grand Prix και ο Ισπανός άσος της Repsol Honda ξέρει καλά ότι έχασε πολύτιμο έδαφος.

 

«Πολλά λάθη», παραδέχεται ο Marquez. «Δεν ήταν εύκολο Σ/Κ αλλά ένοιωθα καλύτερα στο ζέσταμα και ξεκίνησα καλά τον αγώνα».

 

«Γύρο με το γύρο η εμπιστοσύνη μου μεγάλωνε, αν και έβλεπα ότι οι Yamaha ήταν πιο γρήγορες. Ήξερα όμως τα όριά μου και πρόσεχα να μην τα ξεπεράσω».

 

Πάντως ακόμα κι έτσι, η προσοχή του κάποια στιγμή δεν ήταν αρκετή.

 

«Δεν περίμενα να πέσω στην πρώτη στροφή. Χτύπησα σ’ ένα σαμαράκι κι έχασα το μπροστινό. Ήταν μεγάλη ατυχία».

 

«Θέλω να δω τι έγινε, αναλύοντας τις τηλεμετρίες των Pedrosa και Crutchlow, καθώς είχαν διαφορετικές ρυθμίσεις από εμένα. Ένοιωθα ότι η μοτοσυκλέτα ήταν ασταθής στις γρήγορες στροφές».

 

Τώρα ο Marc ελπίζει ότι η κατάσταση θα αντιστραφεί από το Mugello κι έπειτα, όταν οι οδηγοί θα έχουν το ελαστικό του ’16 μπροστά.

 

«Λόγω του στυλ μου, δυσκολεύομαι με το τωρινό ελαστικό μπροστά. Και ειδικά όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει, όπως εδώ, τότε τα πράγματα είναι χειρότερα».

 

«Θα δούμε τι θα γίνει στο Mugello, καθώς στο τεστ της Jerez με το παλιό ελαστικό, τα πράγματα έδειχναν καλύτερα για εμένα».

Επόμενο άρθρο »

O Stoner στο Montmelo

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Δώρο το βάθρο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα