• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Είναι τόσο δύσκολο
Να χάνεις έναν φίλο από κοντά σου
Νέα 31/05/2017 - 12:01

Τις πρώτες του τρεις σεζόν στο MotoGP, ο Dani Pedrosa τις πέρασε μαζί με τον Nicky Hayden, τον Αμερικανό άσο που τόσο τραγικά χάσαμε πριν δέκα μέρες.

 

Για τον Αμερικανό μίλησε ο Dani, λίγο πριν αναχωρήσει για την Ιταλία και το Mugello, όπου αυτό το Σ/Κ θα διεξαχθεί ο 6ος Γύρος της φετινής σεζόν.

 

«Θα είναι πολύ συγκινητικά στο Mugello... είναι δύσκολο να χάνεις έναν φίλο και ειδικά όταν ήρθες πολύ κοντά του τρεις σεζόν ως ομόσταυλος αλλά και μετά».

 

«Θυμάμαι πόσο πολύ πίεζε, πόσο σκληρά προσπαθούσε... ποτέ δεν τα παρατούσε και συνεχώς κυνηγούσε το όνειρό του να κερδίσει τον Τίτλο στο MotoGP».

 

«Θυμάμαι το 2015, όταν υπέφερα από arm-pump και είχα ανακοινώσει ότι θα λείψω για λίγο από τους αγώνες μετά το πρώτο GP».

 

«Θυμάμαι που ήρθε αμέσως να με δει... ήθελε να καταλάβει τι συνέβαινε και ήταν αυτός που μου πρότεινε το γιατρό που με θεράπευσε».

 

«Ήταν τόσο καλός και λυπάμαι και στενοχωριέμαι ειδικά για την οικογένειά του. Θα τον σκεφτόμαστε και θα τον έχουμε στην καρδιά μας όταν βγούμε στην πίστα στο Mugello».

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Η ιστορία!

« Προηγούμενο άρθρο

Αποφασισμένος ο Folger

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα