• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Το Ολλανδικό GP
Ποιός θα σπάσει την κυριαρχία της EG Marc VDS;
Νέα 20/06/2017 - 11:17

Στο Mugello ήταν ο Mattia Pasini αυτός που κατάφερε - ο μόνος - να σπάσει την κυριαρχία των Franco Morbidelli και Alex Marquez.

 

Τώρα ήρθε η ώρα για το Ολλανδικό GP, με τον Mirbido - που είχε κυριαρχήσει στους πρώτους Γύρους της χρονιάς - να θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

 

Από την άλλη ο Marquez είχε κερδίσει στην Καταλονία και αμέσως μετά στην Ολλανδία το 2014, χρονιά που κατέκτησε τον Τίτλο της Moto3. Αυτή είναι και η μόνη φορά που ο Ισπανός πήρε δυο συνεχόμενες νίκες.

 

Με την εμπειρία του αλλά και την ταχύτητά του, ο Pasini έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει αγώνες και αυτό θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει και πάλι στο Assen.

 

Και δεν είναι μόνο αυτοί. Πέρυσι ήταν ο Takaaki Nakagami που πήρε τη νίκη στην Ολλανδία και ο Ιάπωνας θέλει όσο τίποτα ένα ακόμα καλό αποτέλεσμα.

 

Ο Tom Luthi έχει δυνατή παράδοση στην Ολλανδία και αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί αυτό το τριήμερο. Ο έμπειρος Ελβετός είναι μόλις 7β πίσω από τον Morbidelli στη βαθμολογία.

 

Μια νίκη του θα τον άφηνε - στο χειρότερο σενάριο γι’ αυτόν - δυο βαθμούς πίσω από την κορυφή, ή στην καλύτερη περίπτωση πρώτο.

 

Σταθερή απειλή για τους πρώτους αποτελεί και ο δυνατός Miguel Oliveira με το πλαίσιο της KTM, ενώ ο Peco Bagnaia θα θέλει να εδραιώσει ακόμα περισσότερο τη θέση του ανάμεσα στους rookies της κατηγορίας.

 

Τέλος, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κάποια έκπληξη που είναι πιθανό να έρθει από ονόματα όπως ο Baldassarri, ο Luca Marini, ο Xavi Vierge ή ο Simone Corsi.

Επόμενο άρθρο »

H Aprilia βλέπει μέλλον στα νέα φέρινγκ

« Προηγούμενο άρθρο

Ιδιαίτερη η νίκη Melandri

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα