• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Όχι νέο πλαίσιο!
Πρέπει να δουλέψουμε στις ρυθμίσεις της Μ1
Νέα 17/08/2017 - 10:41

Ο Maverick Vinales θεωρεί ότι ακόμα μια αλλαγή στο πλαίσιο της Μ1 δεν θα κάνει τη διαφορά και δεν θα βοηθήσει τους μπλε με το «σημαντικό πρόβλημα» που έχουν.

 

Οι μπλε δυσκολεύτηκαν πολύ στον αγώνα της Αυστρίας, ειδικά στο δεύτερο μισό με τη φθορά των ελαστικών, με τους Rossi-Vinales να χάνουν τη μάχη και με την Μ1 του 2016 που οδηγεί ο Zarco.

 

Το πρόβλημα για τον Vinales δεν είναι πια στο πλαίσιο της μοτοσυκλέτας, αλλά στις ρυθμίσεις, με τον Ισπανό άσο πάντως να έχει μόνο ένα βάθρο σε 4 αγώνες με το καινούργιο πλαίσιο.

 

«Το πρόβλημα είναι πολύ σημαντικό και δεν πρέπει ν’ αλλάξουμε πάλι πλαίσιο. Πρέπει να κάνουμε μια μεγάλη αλλαγή με τις ρυθμίσεις που έχουμε τώρα και να δούμε αν θα δουλέψει».

 

«Δεν θέλω ν’ αλλάξουμε πάλι πλαίσιο... θέλω να δουλέψω πολύ σκληρά στο Misano για να είμαστε έτοιμοι για το GP του Silverstone».

 

Όταν τον ρώτησαν αν θα ήταν καλύτερη λύση να γυρίσουν στο πλαίσιο της Μ1 του 2016 που οδηγούν οι Zarco-Folger, ο Ισπανός αποκρίθηκε: «Πραγματικά δεν ξέρω».

 

«Η ομάδα ξέρει περισσότερα για τη δυναμική αυτού του πλαισίου και του πλαισίου που έχουμε τώρα. Εγώ προσπαθώ να οδηγήσω την Μ1 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Επιστροφή με Lausitzring

« Προηγούμενο άρθρο

Κλάπηκε η Moto2 μοτοσυκλέτα του Rabat

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα