• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Επιστροφή με Lausitzring
Με τον Rea έτοιμο ν’ αγγίξει τον Τίτλο!
Νέα 17/08/2017 - 11:26

Από τις αρχές Ιουλίου και την Laguna Seca, προς τα τέλη του Αυγούστου πια και τον επόμενο Γύρο των SBK-Motul στο Lausitzring.

 

Το Πρωτάθλημα συνεχίζεται μετά το μεγάλο καλοκαιρινό διάλειμμα αυτό το Σ/Κ, στην πίστα της Γερμανίας που θα φιλοξενήσει για τελευταία φορά αγώνα των SBK-Motul.

 

Εκεί, ο Jonathan Rea θα προσπαθήσει να φτάσει ακόμα πιο κοντά στον Τίτλο και δεν είναι μόνο οι 59β διαφοράς που έχει από τον δεύτερο στη βαθμολογία, που του δίνουν το πάνω χέρι.

 

Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες έγινε ένα τεστ στην Γερμανική πίστα και ο Jonathan Rea αποδείχτηκε ανίκητος.

 

Όπως φαίνεται μέχρι τώρα, θα χρειαστεί κάτι δραστικό κι απρόβλεπτο για ν’ αλλάξει η εικόνα στο Πρωτάθλημα των SBK-Motul και να μην πάρει (και) φέτος τον Τίτλο ο Rea.

 

Ο Sykes είναι 59β πίσω του και αυτή τη στιγμή είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλός του, με τον Davies της Ducati να υπολείπεται 115β ωστόσο σίγουρα θα παλέψει για νίκες μέχρι το τέλος, όπως έδειξε και στην Laguna.

 

Στο Γερμανικό Γύρο θα έχουμε και μερικά καινούργια πρόσωπα, όπως το γνωστό μας Massimo Roccoli (που έχει έρθει στην Ελλάδα ν’ αγωνιστεί) με Yamaha, στη θέση του Smrz.

 

Από την άλλη, είχαμε και την αντικατάσταση του Alex de Angelis με τον Ricardo Russo που θα οδηγεί την ιδιωτική Kawasaki του De Angelis που επίσης βρέθηκε στη χώρα μας πρόσφατα.

 

Παράλληλα, έχουμε την επιστροφή του Davide Giugliano με την Honda να του εμπιστεύεται τη μοτοσυκλέτα του αείμνηστου Nicky Hayden μετά από ένα θετικό τεστ που έκανε με την Fireblade.

 

Ο Giugliano θα θέλει ν’ αποδείξει ότι αξίζει να επιστρέψει ως κανονική συμμετοχή στο Πρωτάθλημα, όμως με δεδομένα τα προβλήματα της μοτοσυκλέτας φέτος, δεν θα έχει εύκολο έργο.

 

Πάντως ο Giugliano δεν είναι ο μόνος που επιστρέφει, καθώς έκτακτη συμμετοχή θα κάνει στην Γερμανία ο Marcus Reiterberger (με BMW) αλλά και ο Pawel Szkopek στα 42 του!

 

Της προσοχής μας θ’ αξίζουν και οι δυο οδηγοί της Yamaha, ο Alex Lowes (που πρόσφατα ανανέωσε με την ομάδα) και ο Michael Van der Mark.

 

Οι δυο τους βοήθησαν την Yamaha να πάρει μια τρίτη συνεχόμενη νίκη στον θρυλικό 8ωρο Αγώνα της Suzuka στην Ιαπωνία και πλέον, όπως έχουν πει, πρέπει ν’ αρχίσουν να βελτιώνουν τ’ αποτελέσματά τους και στο Πρωτάθλημα.

Επόμενο άρθρο »

Ανανέωσε ο Melandri

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Όχι νέο πλαίσιο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα