• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone MotoGP: ΕΔ2
Στην κορυφή ο Crutchlow, 2 πτώσεις ο Marquez!
Νέα 25/08/2017 - 18:23

Ο Cal Crutchlow με την Honda του πήρε την πρώτη θέση στις ΕΔ2, την ώρα που ο Marc Marquez μετρούσε δυο πτώσεις σε διάστημα 45 λεπτών.

 

Εφτά λεπτά πριν το τέλος ο Crutchlow έβγαλε από την πρώτη θέση τον Marquez, με τον Βρετανό να φορά το μαλακό πίσω ελαστικό για να γράψει τον καλό του χρόνο.

 

Ο χρόνος του Cal - που πέρυσι έπαιρνε την pole position στο Silverstone - ήταν στο 2:00,897 και ήταν 0,241δ πιο γρήγορος από τον δεύτερο Valentino Rossi.

 

Ο Ιταλός άσος της Yamaha κατάφερε με τον προτελευταίο του γύρο να κερδίσει για 30χιλ τον Maverick Vinales και να πάρει αυτός τη δεύτερη θέση.

 

Φαίνεται για μια ακόμη φορά ότι η M1 δουλεύει καλύτερα πάνω στα πολλά σαμαράκια της πίστας του Silverstone και το δίδυμο της ομάδας θα είναι χαρούμενο.

 

Δυνατός στα τελευταία λεπτά και ο Aleix Espargaro, κατάφερε να σημειώσει τον τέταρτο καλύτερο χρόνο και άφησε πίσω του τον Marquez.

 

Ο 24χρονος Marc έπεσε στην αρχή από κρύο ελαστικό και είχε και μια δεύτερη πτώση στα τελευταία λεπτά του 45λεπτου.

 

Στην έκτη θέση είναι ο Jorge Lorenzo, ο οποίος κάποιο πρόβλημα αντιμετώπισε στο τέλος (ίσως έμεινε από βενζίνη) και τον έσπρωξε στα pits ο Bradley Smith.

 

Εντυπωσιακός ήταν ο Pol Espargaro πάνω στην ΚΤΜ, με τον Ισπανό να γράφει τον έβδομο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Johann Zarco.

 

Μέτριος, όπως και το πρωί, ήταν ο Andrea Dovizioso που έμεινε στην ένατη θέση και μπροστά από τον Scott Redding που έκλεισε τη δεκάδα.

 

Στο τέλος των ΕΔ2, οι αναβάτες δοκίμασαν έναν εναλλακτικό τρόπο διεξαγωγής flag-to-flag αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

Silverstone Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone Moto3: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα