• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Η ώρα του Misano!
Θα περάσει στην αντεπίθεση ο Fenati;
Νέα 04/09/2017 - 15:34

Μεγάλος νικητής του αγώνα στο Silverstone ήταν ο Aron Canet, ο οποίος με τους 25β κατάφερε να πάρει τη 2η θέση στη βαθμολογία από τον Romano Fenati.

 

Ο κερδισμένος την υπόθεσης πάντως παραμένει ο Joan Mir, ο οποίος βλέπει τους αντιπάλους του να κόβουν βαθμούς ο ένας από τον άλλον.

 

Ο ίδιος ο Ισπανός, κυρίαρχος μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα της Moto3, διατηρεί την πρωτοπορία του στη βαθμολογία, με διαφορά 64β από τον δεύτερο.

 

Ο επόμενος αγώνας όμως είναι στο Misano, μέσα στην πατρίδα του Fenati, ο οποίος θα θέλει σίγουρα να περάσει στην αντεπίθεση.

 

Μπορεί η διαφορά του από τον Mir να έχει αυξηθεί, όμως ο Fenati είναι βέβαιο ότι δεν θα αφήσει καμμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Το ίδιο ισχύει και για τον Canet.

 

Αυτός που έχει την καλύτερη παράδοση στο Misano είναι ο Enea Bastianini, ο οποίος στο Silverstone κατάφερε να πάρει το 1ο του βάθρο για το 2017.

 

Ο Bestia ήταν ο μεγάλος νικητής του αγώνα το 2015, ενώ πέρυσι έχασε την ευκαιρία να κάνει το 2 στα 2 μένοντας πίσω για 0,262δ από τον Brad Binder.

 

Οι συμπατριώτες του, ο Andrea Migno - ο μεγάλος νικητής του Mugello φέτος - και ο ομόσταυλός του, ο Nicolo Bulega, επίσης θα παλέψουν για κάτι καλό μέσα στην πατρίδα τους.

 

Οι Ισπανοί δεν θα είναι εύκολοι αντίπαλοι όμως και πέρα από τους Joan Mir και Aron Canet, στη μάχη δυνατός θα ριχτεί και ο Jorge Martin.

 

Ο άσος του Gresini παλεύει για να πάρει την πρώτη νίκη της καριέρας του, έχοντας δυο συνεχόμενα βάθρα σε Αυστρία και Αγγλία, μετά τον τραυματισμό του στην Γερμανία.

 

Άλλος ένας οδηγός που θα πρέπει να προσέξουμε είναι ο ομόσταυλός του, ο Fabio di Giannantonio που επίσης «παίζει» εντός έδρας.

 

Στο Mugello, ο Diggia έκανε καταπληκτικό αγώνα μπροστά στους συμπατριώτες του κι έχασε τη νίκη για μόλις 37χιλ από τον Migno.

 

Ο αγώνας της μικρής κατηγορίας θα ξεκινήσει στις 12:00 αυτή την Κυριακή.

Επόμενο άρθρο »

To «ελαστικό» Misano

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Ο Takahashi με Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα