• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έκανε το αδύνατον, πραγματικότητα!
Ο Valentino Rossi ταξιδεύει για Aragon
Νέα 20/09/2017 - 15:44

«Είναι ουσιαστικά αδύνατον να είναι ο Valentino στην Aragon», έλεγε ο Lin Jarvis σ’ ένα από τα δελτία τύπου της Yamaha το τελευταίο διάστημα.

 

Συγκεκριμένα ήταν στο δελτίο τύπου με το οποίο η ομάδα ανακοίνωνε ότι τη θέση του Valentino Rossi θα έπαιρνε στην Aragon ο Michael Van der Mark.

 

Ωστόσο ο Valentino Rossi έκανε τα αδύνατα δυνατά και όπως επιβεβαιώθηκε σήμερα, ο Ιταλός άσος θα είναι στην Ισπανική πίστα!!

 

Μόλις 22 ημέρες μετά το σπάσιμο του ποδιού του κι ενώ οι γιατροί μιλούσαν για διάστημα αποθεραπείας 30-40 ημερών, ο Rossi κάνει το θαύμα του!

 

Την Δευτέρα και την Τρίτη ο Vale μπήκε στην πίστα του Misano για να δοκιμάσει το πόδι του, πάνω στην πιο «αδύναμη» προσωπική του R1.

 

Χτες οι Ιταλοί ήταν βέβαιοι ότι ο Rossi είχε πάρει την απόφασή του και σήμερα, μετά από μια σειρά εξετάσεων το πρωί, την επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Ιταλός άσος.

 

«Την  Τρίτη έκανα 20 γύρους, ενώ την Δευτέρα μόνο 2 και πήρα τις απαντήσεις που ήθελα. Εν τέλει το τεστ που έκανα ήταν θετικό», λέει ο Rossi.

 

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Dr. Lucidi και την ομάδα του που με βοήθησαν ώστε να αισθάνομαι το λιγότερο δυνατό πόνο στο πόδι».

 

«Προφανώς και μετά το τεστ πονούσα, αλλά σήμερα το πρωί που έκανα εξετάσεις στον Dr. Pascarella, τα αποτελέσματα ήταν θετικά».

 

«Έτσι αποφάσισα να πετάξω για την Aragon και θα προσπαθήσω να οδηγήσω την Μ1 μου αυτό το Σ/Κ».

 

«Αν πάρω το πράσινο φως την Παρασκευή, θα έχω την αληθινή απάντηση για την κατάστασή μου μετά τις ΕΔ1, διότι η οδήγηση με την Μ1 θα είναι πολύ μεγαλύτερη πρόκληση».

 

«Θα δούμε... Θα σας δω όλους στην Aragon».

Επόμενο άρθρο »

Η άνοδος της Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Ανταγωνιστικός στην Aragon!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα