• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
VR46: Οι οδηγοί της για το 2018
Marini/Bagnaia και Foggia/Bulega
Νέα 21/09/2017 - 09:59

Οι ομάδες του Valentino Rossi στις κατηγορίες Moto3 και Moto2, ανακοίνωσαν τη σύνθεση των αναβατών τους για το 2018.

 

Στη μικρή κατηγορία ο Nicolo Bulega θα συνεχίσει για μια ακόμα χρονιά με την ομάδα, ενώ δίπλα του επιλέχθηκε ο Dennis Foggia.

 

Ο νεαρός Ιταλός είναι πρώτος - με τρεις νίκες - στο Ισπανικό Πρωτάθλημα ενώ έχει εμπειρία από την Moto3 φέτος, ενώ θα αγωνιστεί και στο GP της Aragon.

 

«Κάθε νεαρός αναβάτης ονειρεύεται να κάνει ντεμπούτο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με μια ομάδα όπως η SKY VR46».

 

«Το να κάνω ντεμπούτο σ’ αυτή τη μεγάλη οικογένεια είναι μια πολύτιμη εμπειρία, αλλά και μια ευθύνη παράλληλα», είπε ο Foggia.

 

Από την άλλη, στη μεσαία κατηγορία γνωρίζαμε εδώ και καιρό ότι ο Stefano Manzi θα αποτελούσε παρελθόν από την ομάδα.

 

Το τελευταίο διάστημα ακούγονταν έντονα το όνομα του Luca Marini, του ετεροθαλούς αδελφού του Valentino Rossi για τη θέση του.

 

Όντως αυτός θα είναι που θα πάρει θέση δίπλα στον Peco Bagnaia που θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν με την ομάδα.

 

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος και περιμένω να ξεκινήσει αυτή η νέα εμπειρία», είπε ο Marini που αγωνίζεται φέτος για 2η χρονιά στην Moto2.

 

«Η VR46 είναι ένα σχολείο ζωής και αυτό αποτελεί για εμένα μια μεγάλη ευκαιρία να συνεχίσω το μονοπάτι της προσωπικής μου βελτίωσης».

 

«Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες της ομάδας. Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Forward, με την οποία έκανα ντεμπούτο στην κατηγορία».

 

Τα παραπάνω νέα σημαίνουν ότι ο μεγάλος νικητής του αγώνα στο Mugello φέτος, στην κατηγορία της Moto3, Andrea Migno, αποτελεί παρελθόν από την VR46.

 

Τέλος, να σημειώσουμε ότι στην Moto3 η ομάδα θα συνεχίσει με μοτοσυκλέτες της ΚΤΜ και στη μεσαία κατηγορία θα κρατήσει το πλαίσιο της Kalex.

Επόμενο άρθρο »

Aragon: Η ιστορία

« Προηγούμενο άρθρο

Η άνοδος της Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα