• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία MotoGP: ΕΔ1
Γρήγορος από το ξεκίνημα ο Marquez
Νέα 20/10/2017 - 05:07

Δυνατά από το πρώτο λεπτό μπήκε στην πίστα του Phillip Island ο Marc Marquez, ο οποίος κατέβαζε συνεχώς χρόνους μέχρι το τέλος.

 

Στα τελευταία λεπτά κάποιοι βγήκαν με το μεσαίο ελαστικό, όπως ο Marquez και κάποιοι με το μαλακό πίσω.

 

Ο 24χρονος είδε τον ανταγωνισμό να του μειώνει τη διαφορά, όμως τελικά κράτησε την πρώτη θέση με χρόνο 1:29.602.

 

Μόλις 93χιλ πίσω του, με το αγαπημένο του μαλακό ελαστικό, ήταν ο Johann Zarco χάρη στον τελευταίο του χρόνο.

 

Εντυπωσιακός ήταν ο Jack Miller σήμερα το πρωί. Όχι μόνο επέστρεψε 18 ημέρες μετά το σπάσιμο του ποδιού του, αλλά ήταν και δυνατός μέσα στην πατρίδα του.

 

Με το μεσαίο πίσω ελαστικό μάλιστα, ο Miller κατάφερε να σταματήσει το χρονόμετρο στο 1:29.724 και να πάρει την τρίτη θέση!

 

Ο Dovi θα έπαιρνε μάλλον την πρώτη θέση με το μαλακό πίσω ελαστικό που έβαλε στο τέλος, δεν απέφυγε όμως ένα λαθάκι στην 4 που του στοίχισε μερικά δέκατα.

 

Έτσι ο μεγάλος νικητής του Motegi έμεινε στην τέταρτη θέση, μόλις 0.151δ από την κορυφή όμως και τον μεγάλο του αντίπαλο, τον Marquez.

 

Πολύ κοντά στους χρόνους των πρώτων ήταν και ο Maverick Vinales που πήρε την 5η θέση με χρόνο 1:29.781 και διαφορά μόλις 0.179δ από την κορυφή.

 

Τον έκτο καλύτερο χρόνο έκανε πάνω στην Suzuki του ο Andrea Iannone κι έμεινε μπροστά για 21χιλ από την ΚΤΜ του Pol Espargaro.

 

Γενικά οι ΚΤΜ εντυπωσίασαν και πάλι, καθώς και οι δυο αναβάτες του εργοστασίου ήταν στην δεκάδα, με τον Bradley Smith να είναι ένατος.

 

Ανάμεσά τους πήρε θέση ο Jorge Lorenzo - 8ος με διαφορά μόλις 0.457δ από τον πρώτο - ενώ τη δεκάδα έκλεισε ο περσινός νικητής του Phillip Island, Cal Crutchlow.

 

Μέτριο ξεκίνημα στην πίστα της Αυστραλίας τόσο για τον Dani Pedrosa, όσο και για τον Valentino Rossi που έμειναν στην 11η και 13η θέση αντίστοιχα.

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία Moto3: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Τελευταία ευκαιρία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα